Aktywne Wpisy

tesknilam_ +73
Spojrzałam na FB, że mój pierwszy facet jest od roku zaręczony. Nie moja to sprawa oczywiście. Jednak poczułam jakieś ukłucie, że ja najwyraźniej takich chęci nie wzbudziłam przez te kilka lat spotykania się. Ale bywa
#zwiazki
#zwiazki
Gekon77 +15
#otomoto #samochody #samochodyuzywane #motoryzacja No i tak, udało się sprzedać auto. W tym samym dniu gościu dzwoni że mu turbina padła(coś mi tu śmierdzi), co robić? Dogadywać się z nim jakoś? Czy mieć w------e i zlać temat? Na umowie był zapis że kupujący zgadza się ze stanem auta i nie ma żadnych zastrzeżeń, jazda próbna wcześniej była, auto było przez niego sprawdzane. Ja tym

Nie wiem, może kiedyś do tego wrócę, ale póki co zostawiam niedokończone, bo to nie na moje nerwy. Zapominam oddychać jak się za mocno skupię na wycinaniu, bo jak wstrzymuję oddech to jestem bardziej precyzyjna (może to i dobrze, prawie jak oddychanie metodą Butejki XDD), a jak dłutko się omsknie to zalewa mnie fala nienawiści do siebie, mimo że normalnie jestem oazą spokoju (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Chyba powinnam była zacząć od czegoś łatwiejszego, jakieś kwiatki czy coś, a wymyśliłam sobie zbyt zaawansowany projekt, za dużo tekstur, wszystko się zlewa, nie mam wyobraźni. Łatwiej się rysuje niż wycina.
I tak zepsułam liście i będę musiała zacząć od nowa, więc przy okazji pomyślę co zrobić z tymi teksturami żeby całość była wyraźniejsza.
No i nie dość, że wszystko upi3rdolone farbą drukarską, to jeszcze prawie zdarłam pumksem linie papilarne z trzech palców, bo byłam na tyle mądra, że nie ubrałam rękawiczek i teraz nie mogę domyć rozpuszczalnikiem, a paznokcie chyba muszę pomalować, bo tak zafarbowały że nawet aceton tego nie ruszy, wygląda jakbym miała brud za paznokciami, mimo że są "czyste"
No ale mam nauczkę na przyszłość żeby zakładać rękawiczki, bo jednak farba drukarska to nie akryle. Uczcie się na moich błędach (・へ・)
#tworczoscwlasna #wip
źródło: DSC02524
PobierzRęce możesz próbować domyć kwaskiem cytrynowym, sodą oczyszczoną albo domestosem. Któreś powinno zadziałać :)