Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +96
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
InnyWymiar90 +70
Ehhh kiedyś to były challenge, przez które chciało się tutaj zaglądać codziennie, teraz szkoda szczepić ryja
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
Myślałem nad tym, żeby kupić sobie nowego kompa, ogrywać gierki ale zderzenie z rzeczywistością sprawiła, że nie ma w tym sensu. Nudzę się już po godzinie grania. Psychicznie wysiadam przy większości relacji z ludźmi. Jak człowiek wie, że zostanie sam bo teraz wymagania są tak duże względem drugiej połówki, to odpuszczamy. Zamiast tego ludzie się zaszywają w swoich norach i żyją swoim cichym i małym życiem. Stwierdziłem, że skoro już mam coś odłożone kasy, to kupię sobie auto na jakiś projekt. Mieszkam z rodzicami gdyż mam całe piętro dla siebie, nie chcą żebym ich opuszczał bo pomagam im w domu, więc chyba mogę sobie kupić drugie auto. Chłop kupi sobie nissana 240sx i będzie przy nim dłubał. Bo co mam innego robić, skoro moje życie ciągle wygląda tak samo od ponad już 8 lat. Najbardziej namieszało mi w życiu rozstanie z dziewczyną po 5 latach. Związek, który był pusty i słaby zniechęcił mnie do kolejnej próby. Teraz się skupię na czymś, co zawsze chciałem zrobić. Za tydzień jadę po 240sx lekko porobioną z Niemiec. Chłop będzie pewnie robił to kilka lat, bo milionów nie zarabia ale co mi tam. Grunt, że jest jakiś cel w tym smutnym jak p---a świecie.
Z pozdrowieniami dla @Wachatron @dracul
#przegryw #przemysleniazdupy #problemypierwszegoswiata #ehhhhhhhhhhhhh
A co do grania, grałem w 7daysa i tylko ta gra jakoś mnie czasem zacheci żeby odpalić kompa ale też nie na jakoś długo.