Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale doszedłem do takiego momentu, że przestało mnie cieszyć dużo rzeczy. 30 zbliża się małymi kroczkami, człowiek przestaje wierzyć w to, że się ustatkuje. Ciągła praca i wracanie do domu i czekanie na kolejny dzień, żeby odbębnić 8 godzin.
Myślałem nad tym, żeby kupić sobie nowego kompa, ogrywać gierki ale zderzenie z rzeczywistością sprawiła, że nie ma w tym sensu. Nudzę się już po godzinie grania. Psychicznie wysiadam przy większości relacji z ludźmi. Jak człowiek wie, że zostanie sam bo teraz wymagania są tak duże względem drugiej połówki, to odpuszczamy. Zamiast tego ludzie się zaszywają w swoich norach i żyją swoim cichym i małym życiem. Stwierdziłem, że skoro już mam coś odłożone kasy, to kupię sobie auto na jakiś projekt. Mieszkam z rodzicami gdyż mam całe piętro dla siebie, nie chcą żebym ich opuszczał bo pomagam im w domu, więc chyba mogę sobie kupić drugie auto. Chłop kupi sobie nissana 240sx i będzie przy nim dłubał. Bo co mam innego robić, skoro moje życie ciągle wygląda tak samo od ponad już 8 lat. Najbardziej namieszało mi w życiu rozstanie z dziewczyną po 5 latach. Związek, który był pusty i słaby zniechęcił mnie do kolejnej próby. Teraz się skupię na czymś, co zawsze chciałem zrobić. Za tydzień jadę po 240sx lekko porobioną z Niemiec. Chłop będzie pewnie robił to kilka lat, bo milionów nie zarabia ale co mi tam. Grunt, że jest jakiś cel w tym smutnym jak p---a świecie.

Z pozdrowieniami dla @Wachatron @dracul

#przegryw #przemysleniazdupy #problemypierwszegoswiata #ehhhhhhhhhhhhh
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Von_Kaevum: przejeb jakis hajs na gowno samochodzik zamiast isc na swoje, na rynku matrymonialnym jestes zerem, bo masz 30lvl i mieszkasz ze starymi. Nie chcesz byc samotny=wyprowadz sie
  • Odpowiedz
@Von_Kaevum: przewieziesz mnie? sr20de czy CA18DET? W ogóle podobne mam odczucia co do życia, 30 za 2 lata, czas mi tak z--------a że nie wiem kiedy, wracam z pracy do domu, codziennie do 15.30 pracuje, pojade po zone, zakupy sie zrobi, obiad i zostało pare godzin do snu i tak do weekendu zeby móc sie wyspac i tak w kółko. Dopiero był początek roku i już zaraz jesień. Szkoda że
  • Odpowiedz
  • 0
@dracul Na ten moment siedzi tam ca18det. Jakoś te 1.8 mnie bardziej przekonuje + akurat nadarzyła się okazja. Oczywiście, ale zanim ja to zrobię do porządku to Ty będziesz mieć dorosłe dzieci ( ͡º ͜ʖ͡º)
A co do grania, grałem w 7daysa i tylko ta gra jakoś mnie czasem zacheci żeby odpalić kompa ale też nie na jakoś długo.
  • Odpowiedz
@Von_Kaevum: w życiu wiadomo: raz gorzej raz lepiej i tak to już będzie ¯\(ツ)/¯ u mnie 40 na karku za chwile, codziennie czuje oddech śmieciarki na plecach :D umówmy się tak, jak będziesz kiedyś w okolicy Trójmiasta swoim 240sx to dawaj znać, chętnie zbije piąteczkę z gitem z tagu :)
  • Odpowiedz
@Von_Kaevum: project zomboid jest świetny, jak nie próbowałeś to ograj sobie, ma mase modów które jeszcze tylko poprawiają gierke. Znajomy ma z hiszpani 1.8 ca18det to fajnie chodzi, jak piłuje to łogień leci xD ale chyba z 30k ponad na blacharke wydał żeby doprowadzić to do ładu. Jedno z moich marzeń ale już nie za te pieniądze niestety
  • Odpowiedz