Wpis z mikrobloga

@Wezwoguleicstont No to udanego dnia, ja cardio wczoraj wieczorem robiłem, a teraz idę w kimę bo chłop obudzon i zasnąć nie może. ( ͡° ʖ̯ ͡°) A tu jeszcze trzeba dziś popracować trochę.
  • Odpowiedz
podziwiam takich ludzi za to jakimi są p------i. O tej godzinie pewnie nie byłbym wstanie poprawnie posmarować kromki masłem

@Trabancik: W sumie jestem trochę p------y, ale lubię to. Pomijając fakt przygotowań do zawodów które mam we wrześniu, to jest to moja forma ucieczki od jakichś tam problemów. Wolę wstać i nadupcać kardio niż rozmyślać o byle gównie które wprowadza mnie w c-----y nastrój co ostatnimi czasy ma często miejsce. Taka forma
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont

Mi wystarczy 6 godzin snu i jestem wyspany a Tobie nawet i 8.

Wyżej pisałeś o depresji, demonach i gonitwoe myśli - a to ściśle się łączy z długością snu. Może tobie się wydaje, że 6 godzin ci starczy, ale twój mózg może być innego zdania.
  • Odpowiedz
Wyżej pisałeś o depresji, demonach i gonitwoe myśli - a to ściśle się łączy z długością snu. Może tobie się wydaje, że 6 godzin ci starczy, ale twój mózg może być innego zdania.

@johny-kowalski: Też to ostatnio brałem pod uwagę, ale myślę, że śmiało to mogę wykluczyć na tą chwilę. Oczywiście wstaję po 4, ale tylko po to żeby odwalić kardio z myślą o przygotowaniach do zawodów. Po prostu w
  • Odpowiedz
@johny-kowalski: depresja nie łączy się ściśle z długością snu, a jego jakością. Jeżeli komuś wystarcza 6 godzin, bo śpi w sposób "prawidłowy", to przyczyny depresji leżą gdzie indziej.
  • Odpowiedz