Aktywne Wpisy
rastafari85 +152
Nawet wiadro ładniejsze od scyzorykowego, a o smaku to nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MishMashStudio666 +364
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
@Trabancik: W sumie jestem trochę p------y, ale lubię to. Pomijając fakt przygotowań do zawodów które mam we wrześniu, to jest to moja forma ucieczki od jakichś tam problemów. Wolę wstać i nadupcać kardio niż rozmyślać o byle gównie które wprowadza mnie w c-----y nastrój co ostatnimi czasy ma często miejsce. Taka forma
Wyżej pisałeś o depresji, demonach i gonitwoe myśli - a to ściśle się łączy z długością snu. Może tobie się wydaje, że 6 godzin ci starczy, ale twój mózg może być innego zdania.
@johny-kowalski: Też to ostatnio brałem pod uwagę, ale myślę, że śmiało to mogę wykluczyć na tą chwilę. Oczywiście wstaję po 4, ale tylko po to żeby odwalić kardio z myślą o przygotowaniach do zawodów. Po prostu w
Komentarz usunięty przez autora Wpisu