Aktywne Wpisy
PiccoloColo +391
Baba zrobiła jagodzianki z kremową chmurką - wykopek chce ją ukamienować xD
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
KingaM +1
Jak reagujesz, gdy Twój partner wyrzuci coś Twojego bez pytania?
- Kończę taki związek, nie szanuje moich rzeczy,mnie 29.7% (250)
- Uzasadniona agresja 49.0% (413)
- Ignoruję to, bo to tylko rzecz. 7.0% (59)
- przykro, ale Ignoruję to, żeby nie prowokować kłót 6.1% (51)
- Odcinam się emocjonalnie, tracę nieodwra zaufanie. 8.2% (69)
#paranormalne #ufo #kosmici #sen #duchy #strasznehistorie #gownowpis
Tylko nie pisz do Bernatowicza, bo to kretyn xD
Dla bezpieczeństwa proponuję dobrze się przebadać - upewnić, czy nie jest to symptom jakiegoś problemu zdrowotnego, którym powinieneś się martwić.
Spotykasz się w życiu z dużym stresem? Jeśli tak to może warto spróbować coś z tym zrobić.
Moja była dziewczyna miała podobno taki sytuacje - bez ufoli, widziała inne rzeczy, ale nie będę wchodził w szczegóły. W każdym razie, minęło jej to z wiekiem, kiedy jej życie też
@erebeuzet bardzo mozliwe, ze tak. Jednak czy paralizem sennym nie sa okreslane nocne wizyty tych istot? ja nie wiem co o tym mowi nauka, wiem co przezylem
Mniej więcej tak objawia się paraliż senny i ludzie widzą wtedy różne rzeczy: czasem kosmitów, czasem zupełnie co innego.
Ale tak jak proponowałem: ogarnij sobie kamerkę to następnym razem będziesz wiedział więcej. Już sam fakt, że jest, może na Ciebie wpływać uspokajająco.
Raz chciałem spróbować OOBE i tak mi już zostało. Więc raczej nie, to nie są wizyty obcych, tylko normalny proces organizmu, żebyś se oka nie wydłubał przez sen.