Wpis z mikrobloga

miałem trzy momenty które wryly mi się w beret do teraz, jedno było związane z ciemną postacią bez twarzy (wysoki czarny cień, ewidentnie ludzka postać, która stała obok mojego łóżka w środku nocy i tak jakby patrzyła na mnie, obudziłem się i wydawało mi się, że krzyczałem i spadłem z łóżka, ogólnie próbując krzyczeć i się ruszyć to nic nie moglem zrobic, kiedy ta istota była obok mnie. Rano pytałem mamy czy slyszala krzyki w nocy, powiedziala ze nie. I ten moment kiedy "spałem" to takie uczucie jakbym wybudził się ze snu w kolejny sen. To było przerażające doświadczenie, wszystko w pokoju się zgadzało, zupełnie jak nie sen. Druga historia będzie krótka, również w nocy około 2-3 obudziłem się, przeważnie mam otwarte drzwi od pokoju z którego widać przedpokój który prowadzi do drzwi wyjściowych, no i jak otworzyłem oczy to widziałem szarą chudą wysoką postać, która tak jakby wychodziła już z mojego pokoju, bez ubrań, w momencie jak zdałem sobie sprawe z tego co widze to ta postać spojrzała na mnie, miała duże czarne oczy, malutki nosek, bez włosów na głowie, i nagle zasnalem spowrotem. Rano zdałem sobie sprawe, ze to bylo cos p--------o. Trzecia historia też bedzie krótka, podczas chyba snu, w srodku nocy usłyszałem dzwonek do drzwi, a wtedy nie było prądu na całej dzielnicy, i było ciemno w c--j, spojrzałem w judasz, z drugiej strony widziałem biała twarz, bardzo blisko coś jak zakonnica. Na drugi dzień dowiedziałem się, że umarła sąsiadka... P------e to jest fest.

#paranormalne #ufo #kosmici #sen #duchy #strasznehistorie #gownowpis
medix - miałem trzy momenty które wryly mi się w beret do teraz, jedno było związane ...

źródło: 48766,1298332308,Alien-2

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@medix: skontaktuj się z Radiem Paranormalum. Prowadzący - Ivelios to spoko ziomek i na pewno ucieszy się z takiej historii. Do tego facet jest dobrze skontaktowany, wiec jak będziecie chciał to da ci namiary na ludzi, którzy się w takich tematach specjalizują.
Tylko nie pisz do Bernatowicza, bo to kretyn xD
  • Odpowiedz
@medix: Tak jak mówi kolega @erebeuzet. Zdarzają się takie przypadki.

Dla bezpieczeństwa proponuję dobrze się przebadać - upewnić, czy nie jest to symptom jakiegoś problemu zdrowotnego, którym powinieneś się martwić.
Spotykasz się w życiu z dużym stresem? Jeśli tak to może warto spróbować coś z tym zrobić.
Moja była dziewczyna miała podobno taki sytuacje - bez ufoli, widziała inne rzeczy, ale nie będę wchodził w szczegóły. W każdym razie, minęło jej to z wiekiem, kiedy jej życie też
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Eillis ja sam jestem sceptyczny co do takich zeznan i opowiadaniach, nie twierdze ze to bylo na jawie, ale zbyt duzo szczegolow sie zgadza. Tez jak poszukalem to bardzo duzo osob mialo podobne historie, po co mialbym klamac.
@erebeuzet bardzo mozliwe, ze tak. Jednak czy paralizem sennym nie sa okreslane nocne wizyty tych istot? ja nie wiem co o tym mowi nauka, wiem co przezylem
  • Odpowiedz
@medix: Ja Ci wierzę i nie bagatelizuję tego co przeżyłeś. Sugeruję tylko, że wbrew pozorom może to mieć też bardziej przyziemne przyczyny.
Mniej więcej tak objawia się paraliż senny i ludzie widzą wtedy różne rzeczy: czasem kosmitów, czasem zupełnie co innego.

Ale tak jak proponowałem: ogarnij sobie kamerkę to następnym razem będziesz wiedział więcej. Już sam fakt, że jest, może na Ciebie wpływać uspokajająco.
  • Odpowiedz
@medix miałem dwa razy podobne przypadki co odpisywałeś czyli ciemne postaci widziane podczas wybudzenia w nocy podczas snu. Kolejny raz upewnił mnie że to coś na wzór paraliżu sennego kiedy przebudziłem się przy oknie odzyskując w pełni swiadomść kiedy zdałem sobie sprawę gdzie jestem jak po omacku obadałem okno i rolety w ciemnym pokoju. Wtedy byłem bardzo przemęczony pracą jak i sytuacja życiową.
  • Odpowiedz
@medix paraliż senny mogę sobie wywołać kiedy chce, to nie jest nic trudnego, a najgorsze w moim przypadku jest to, że trafiają mi się kiedy ich nie chcę.

Raz chciałem spróbować OOBE i tak mi już zostało. Więc raczej nie, to nie są wizyty obcych, tylko normalny proces organizmu, żebyś se oka nie wydłubał przez sen.
  • Odpowiedz