Aktywne Wpisy
yourgrandma +53
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
vartan +56
Wykopki, skoro tak niektórzy walczą tutaj o 4-dniowy tydzień pracy, to mam super rozwiązanie.
Wystarczy zatrudnić się na 0,8 etatu z 0,8 pensji.
Co za problem?
Jednocześnie jak gdzieś w urzędzie w Polsce wyprowadzono eksperymentalnie 4 dni, to już was boli.
I
Wystarczy zatrudnić się na 0,8 etatu z 0,8 pensji.
Co za problem?
Jednocześnie jak gdzieś w urzędzie w Polsce wyprowadzono eksperymentalnie 4 dni, to już was boli.
I
Moja różowa robi szopkę czy ja przesadzam? Mamy fajny związek, bardzo dobrze się dogadujemy i jesteśmy dopasowani. Niedawno poruszyłem temat założenia rodziny bo różowa będzie mieć 28 urodziny a ja już po 30 więc czas najwyższy.
Ona mi powiedziała, że nie ma na to warunków bo nie kupiła swojego mieszkania jeszcze (skazana na kredyt), jest ciągle na etapie oszczędzania, zawodowo jest tak średnio, nie ma złych zarobków ale też żaden szał. Z jednej strony ją rozumiem ale z drugiej się wkurzam bo ja już kupiłem mieszkanie, mam oszczędności, stabilną sytuację zawodową i można to przecież wykorzystać. Ona mówi, że jak pojawi się dziecko to czasowo będzie wykluczona z pracy, oszczędzania na wkład, być może odetnie ją to od lepszych zarobków.
Co radzicie?
#zwiazki #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
──────────
Po drugie z tą różową ewidentnie nie ułożysz sobie życia, jeśli jej celem nie jest doładowanie Cię energią, żebyś się rozwinął na tyle, aby mieć spokojne zabezpieczenie na przyszłość, a jedyne, o czym myśli to swój pseudo rozwój - czytaj bycie niewolnikiem do końca życia, to nic z tego nie będzie.
Średni wiek zostania mamą to ponad 29 lat
Chcesz dzieciaka to adoptuj sam.