Aktywne Wpisy
Foxing 0
Ile kasy powinienem szykować, by od zera wyposażyć się we wszystko, co potrzebne na wycieczkę w Tatry (Dolina Roztoki) w środku grudnia? Wyjdzie mi 15-20 km marszu.
Decathlon pokazuje 1400 zł i mam takie... xD Może przesadziłem?
#gory #pytanie #ubierajsiezwykopem #podrywajzwykopem #tatry
Decathlon pokazuje 1400 zł i mam takie... xD Może przesadziłem?
#gory #pytanie #ubierajsiezwykopem #podrywajzwykopem #tatry
Wystarczy zatrudnić się na 0,8 etatu z 0,8 pensji.
Co za problem?
Jednocześnie jak gdzieś w urzędzie w Polsce wyprowadzono eksperymentalnie 4 dni, to już was boli.
I jeszcze jedno, bo wielu tutaj boli, że Januszexy mają Merole i Porsche. Otwórzcie własny Januszex!!!
Zrobicie 4 dni pracy własnym robolom w kołchozie, będziecie mieli Porsche! Same plusy.
#pracbaza
hurr zawali się świat to już nas koniec komuchy chcą nam odebrać wolność a wyszło jak wyszło
6 dni pracy a jutro 5 i ta sama pensja :)
Zobacz sobie na te lata, na słupki inflacji itp. w tym czasie.
Jakbyś robił u mnie, naprawiał telewizory, mam z tego 5000 na miesiąc, 5000 to twoja pensja. Teraz będziesz naprawiać 4 dni, 4000 zarobisz i mam ci nadal 5000 płacić?
Czy nagle 125% normy zaczniesz wyrabiać?
bardziej masz tego 10k i płacisz 5k no nie oszukujmy się XD
tak już wszędzie jest 40h przeważnie dzielone na 5 dni chyba że nadgodziny
5-6 lat temu jak ktoś generował 5, płaciło się mu ok. 2,5. Aktualnie 5. Dziwicie się więc skąd podwyżki cen w pizzerii itp. No właśnie z tego powodu, że musi teraz zarobić więcej niż 5. Wzrost cen właśnie jest spowodowany wzrostem wzrostem minimalnej. Chcecie 4 dni? To się zakończy wzrostem cen
no i jakie "wy" jak ja tu sam jestem chłopie
@vartan: kochany pracodawca (。◕‿‿◕。)