Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: to jak wygląda Twój nos czy wargi przeszkadza tylko Tobie. Nikt nie patrzy przez Twój pryzmat, każdy myśli o tym jak sam wygląda. Innymi słowy dla mnie Ty to Ty z takim nosem Cię poznałem i z takim nosem mi pasujesz. To samo tyczy się drugiej sprawy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): W sumie to żadna. Albo dziewczyna jest ładna z wyglądu albo nara. Żadna przyjemność żyć ze świadomością że ta dziewczyna naturalnie jest brzydka i tylko "podreperowana". To tak jakbyś miał grubaske która schudła. Ja tam wole jak od początku jest tak jak ma być.

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Ravau23

każda kobieta ma wargi sromowe więc nie rozumiem w czym to przeszkadza?

Tak, ale nie każda ma większe wargi sromowe mniejsze ("mniejsze" tylko z nazwy), które wystają i wtedy nie wyglądają ładnie i może
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @mirko_anonim: Moja dziewczyna też się przejmowała, że ma brzydkie (duże i wystające) wargi sromowe i że chciałaby sobie zrobić labioplastykę a mi to w ogóle nie przeszkadzało. Jak facet jest sensowny to ma gdzieś kształt Twoich warg sromowych.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: skoro Twoi bliscy są Ci znani i... bliscy to chyba zrozumieją, że masz problem z wyglądem. Skoro tak bardzo skupiasz na tym swoją uwagę to prawdopodobnie wszyscy wiedzą o tym od dawna i nie chcą Cię ranić unikając drażliwego tematu. Jednak, skoro są Ci bliscy, jak z nimi o tym porozmawiasz to nie rozumiem czemu zamiast Cię w tym temacie wspierać mieliby "wyśmiać kompleksy". Kurde, jesteśmy ludźmi i każdy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP):

labioplastyka (a konkretnie zmiana kształtu warg sromowych z "motylka" na "bułeczkę")?

@mirko_anonim: dobra faza zmienic sobie tzipe z takiej ociekajacej estradiolem na taka sucha. Kobiety to powinni w psychiatryku na obserwacje przyjmowac po ukonczeniu 21
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kurde gdyby ta dziewczyna zagaiła do mnie i zapytała mnie czy coś mi nie pasuje z jej wyglądu na twarzy- serio bym niczego nie znalazł. Trochę wiem co czujesz, bo ja mam zniszczone, krzywe zęby, które nie pozwalają mi się uśmiechać, czy 'szeroko mówić' - widziałem operację u jakiegoś dentysty w PL - jakiś bonding itd. nawet do 55-60k dochodzi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Wyluzuj, moja była też miała i nie było to żadnym problemem. kształt muszelki na związek nie wpłynie ani na życie łóżkowe. Myślę, że naoglądałaś się taniego po**o i masz zaburzony obraz kobiet. Polecam lekturę "wielka księga ci*ek" zobaczysz że każda kobieta jest inna tam na dole, a dzięki temu niepowtarzalna. Dla nas to nie ma znaczenia, kolokwialnie powiem cia to cia, każda jest podniecająca. enjoy yourself
  • Odpowiedz