Wpis z mikrobloga

• 1
Jakiś czas temu zostawił mnie różowy pasek. Poszła do innego bez słowa. Rok później się odezwała, wróciliśmy do siebie, ale tylko na trzy tygodnie, bo zrobiła dokładnie to samo. Teraz, po kilku miesiącach napisała, że żałuje i przeprasza. Oczywiście zdziwiona, że ją olałem. Można upaść jeszcze niżej? :|

#logikarozowychpaskow #gorzkiezale
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cooff: wygląda na to, że laska sobie wykalkulowała, że może robić co chce, a Ty i tak zawsze będziesz, więc przestała traktować Cię należycie, czyli z szacunkiem [ja tak widzę jej zachowanie]. Olej ją, wylecz się na spokojnie. Jakby kochała to by się tak nie zachowywała, bo jak się kogoś kocha to nie lata się za innymi.
  • Odpowiedz
@Cooff:

Tak sądziłem. Na świecie jest tyle kobiet, a Ty się zastanawiasz w Twoim wieku czy dać szansę takiej dziewczynie ? Na miłość taką z prawdziwego zdarzenia pewnie sobie jeszcze poczekasz bo to nie jest na takiej zasadzie jak wyżej napisałaś, nawet jeśli ją kochałeś to pokazałeś, że jeśli zrobi coś źle to mimo wszystko będziecie razem. Powiedz sobie koniec i zacznij żyć, na świecie są naprawdę lepsze rzeczy niż
  • Odpowiedz