Wpis z mikrobloga

@Neurohaox: Z anime, oprócz dwóch wymienionych tytułów, podobał mi się jeszcze Ninja Scroll i seria Afro Samurai, ale to już nieco inne klimaty :]
  • Odpowiedz
@slash: Eeee to nie mam co nadrabiać, Ergo Proxy tez ok, ale mniejszy nacisk położony na fajerwerki, a większy na uczucie dystopii. Myślałem, że od ostatniego czasu coś mogło ciekawego wyjść, a tu jednak sucho. Swoją drogą to zobacz Magnetic Rose ( chyba druga z serii Memories ).
  • Odpowiedz
@Neurohaox: Armitage III Polymatrix :) Chyba znajdziesz na YT. (Soundtrack jest mega)

Jak ci się spodoba to jest jeszcze Armitage III Dualmatrix ale już jest słabszy (moim zdaniem)
Namarin - @Neurohaox: Armitage III Polymatrix :) Chyba znajdziesz na YT. (Soundtrack ...
  • Odpowiedz
@Neurohaox: Ewentualnie coś mechowatego czyli Macross Plus (cztery odcinki oav wyszły, soundtrack też jest boski w końcu Yoko Kanno)

Armitage to wiekowy staroć, aż dziwne że nie znasz :) Jeden z pierwszych poważniejszych cyberpunkowych anime.

PS. No i nie zapominajmy już o GITS2 innocence i GITS Stand Alone Complex (pewnie widziałeś.)
  • Odpowiedz
@Neurohaox: Memories widziałem, motyw ze stacją całkiem fajny. Z tego co można jeszcze obejrzeć to serial Death Note mi się przypomniał, tzn. mam ale nie oglądałem :]
  • Odpowiedz