Wpis z mikrobloga

Psychiatrzy to żart k---a xD kłóciłem się z babką żeby mi dała zolpidem w celach leczniczych, a ona że nie bo to uzależnia i kazanie 20 minut o jej uzaleznionych pacjentach, i że da mi alprox, ja na to że to przeciez najbardziej uzalezniajaca benzodiazepina, a ona że nie i blablabla.

Dodatkowo jak powiedziałem że wenlafaksyna nic na mnie nie działa to w pierwszej chwili mnie chciala na oddział dać, dopiero jak jej powiedziałem, że może sertralina by była skuteczniejsza to ona że no, SSRI są skuteczniejsze jednak, i mi da sertraline x-----D. Nawet jej przypominałem substancje czynne leków. Boli mnie że ja bede (jak dożyje) pracował w biedronce za minimalną z wiedzą większą niż koniowały po studiach medycznych którzy koszą w p---u kasy. #zalesie #narkotykizawszespoko #przegryw #nerwica #depresja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@eltanol3000: Ja od dziecka się uczyłem farmacji, dodatkowo mogę z powagą stwierdzić, że na podstawie czytania tekstów w komputerku na temat mojej choroby wiem więcej niż kobieta co 40 lat temu miała na jej temat godzinny wykład
  • Odpowiedz
@GothBoyy666: ty sobie po prostu nie zdajesz sprawy jaka ilość wiedzy jest w medycynie. Zawsze jak idziesz do lekarza to c---a wiesz, oni tej konkretnej dziedzinie medycyny poświęcili wiele lat. A psychiatria jest o tyle szczególna że tam jest mało jednostek chorobowych, za to wiedza na ich temat jest skrajnie rozbudowana. Np. Z mojej perspektywy gdzie ja się dopiero na rezydenture szykuję to sama schizofrenia to kilka przeczytanych książek i
  • Odpowiedz
@Kmicic-Andrzej mogę być randomem bez osiągnięć który może mieć rodzinę na wysokich medycznych stanowiskach i wie to od nich, mogę być lekarzem i wiedzieć z autopsji lub widzieć ewidentne braki w wiedzy i ignorancje wśród tego środowiska z powodu długiej historii choroby X lub Y i brkau możliwości leczenia z powodu zlewania mnie przez doktorka, nie wiesz bo też jesteś randomem
  • Odpowiedz
  • 0
@Kmicic-Andrzej: naczytales sie o schizofrenii, okej, skomplikowana choroba. Co dostaniesz na schizofrenie? jeden z kilkudziesieciu neuroleptyków który akurat sobie wymysli psychiatra. Mowimy o psychiatrach, nie psychoterapii ćmoku
  • Odpowiedz