Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
#bekazlewactwa #rosja #ukraina #wojna #protest
Mocodawców akurat nie trudno znaleźć
@WojciechM-ce: izolacja termiczna chroni cię zarówno przed chłodem, jak i upałem
@czemuztak: W zasadzie to powinno brzmieć "wku...wieni sytuacją migracyjną Brytyjczycy chcą spalić hotel migrantów, bo 17-letni syn rwandyjskich migrantów, którzy raczej się nie asymilują, zamordował nożem trójke dzieci i wiele innych ranił."
Tak tylko mi się skojarzyło - czarni amerykańscy mieszkańcy plądrują i palą amerykańskie miasta bo czarny, naćpany recydywista zmarł podczas zatrzymania przez policję. Potem pół świata
@Grzes_i_worek_piasku: ale to ty wymyśliłeś xddd
ps: nie wiem jak Twój angielski,
@czemuztak: Co wymysliłem? Że brytole są wku..wieni polityka migracyjną, tak jak większość ludzi w Europie? Że to był 17 latek? Że był synem rwandyjskich migrantów? Że migranci się nie asymilują? Czy tez to że zamordował i ranił dzieci? Cóż takiego nie jest zgodne z prawdą?
Wymyśliłeś sobie historię, że jego rodzina prawdopodobnie się nie asymilowała? Podaj mi jakiś dowód na to, że tak się zachowywała jego rodzina. Nie masz takiego dowodu, po prostu napisałeś rasistowski wysryw, nic
@czemuztak:
Nie zakrzywiaj rzeczywistości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszedłem w
@czemuztak: Jak imigrant o--------i jakas akcje to trzeba spalic zywcem wszystkich o innym kolorze skory, jak bialy prawaczek rozstrzela szkole to jest tragedia, dramatyczne doświadczenie, metafizyka, trzeba go wspierac i robic zbiorki.
I nie, wcale ruskie farmy trolli nie podzegaja do destabilizacji sytuacji, tarć na poziomie swiatopogladowym, a potem alienacji pewnych srodowisk, ktore daja upust swojej frustracji, i mowie to i o prawej i o lewej stronie, domowa wojenka "my vs oni", bo jedni nie chca kosciola, a inni tego zeby 2 facetow sie calowalo na lawce w parku, wcale nie jest komus na reke xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@czemuztak: Polacy? Bo jest ich najwięcej wśród migrantów? No i czemu są drudzy, za Albańczykami których jest mniej na wyspach? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tylko co to zmienia odnośnie tego co napisałem powyżej? "wszystkie zamachy terrorystyczne, które miały miejsce w ostatnich latach, przeprowadzone zostały albo przez osoby, które przyjechały do Wielkiej Brytanii, albo mają imigranckie korzenie, a we wszystkich przypadkach sprawcy
A jeśli myślisz, że te zamieszki są efektem tylko tego jednego incydentu, a nie długotrwałej, wrogiej brytyjczykom polityki, to... no cóż, chyba żadne dowody nie zmienią twojego zdania.