Aktywne Wpisy

katienca +68
W------i mnie dzisiaj z wolontariatu ratującego zwierzęta, bo śmiałam zgłosić szanownemu zarządowi po ponad roku męki z koordynatorka fakt, że jest niekompetentna. Podałam im mnóstwo przykładów - pisząc im, że próbowalismy z nią wielokrotnie gadać jako wolontariusze, że odwalam za nią robotę, że nie dotrzymuje obietnic, kłamie i do tego popija częściej niż ustawa przewiduje i nawet raz przyszła ogarniac uratowane zwierzęta n------a jak szpadel. Jakież było moje zdziwienie kiedy na spotkaniu

youngP +43
teoria martwego wykopu

Tragiczne geny. Wyglądam jak największa p1zda jak się tylko da.
A co do drugiej części posta jak sobie z tym poradzić..
Nigdy sobie z tym nie poradziłem
Przecież jasno piszę że nie zdarza mi się to codziennie, mijam dziesiątki młodych dziewczyn czy kobiet i nie ma żadnej reakcji. Wyobraź sobie że idą dwie nastolatki, na oko 16-18 lat, jadę rowerem i mam do nich jakieś 30-50 metrów, spoglądamy na siebie, i szyderczo się uśmiechają, później jedna patrzy na drugą i zaczynają się śmiać albo prześmiewczo uśmiechać. Oczywistym jest że ludzie mają innych w
@mirko_anonim: Bo... sobie wkręcasz, że młode dziewczyny się z ciebie śmieją, a nie masz takich schiz z mężczyznami? Boisz się jak wypadasz w ich oczach i doszukujesz się szydery tam gdzie jej nie ma, serio nastolatki mają większe problemy w życiu niż czy koleś który ich minie
Skoro nawet nic do Ciebie nie mówią, to tym bardziej olej, bo wtedy nawet nie ma pewności z czego się śmieją.
────
@mirko_anonim: do choroszczy na badania, już. Wiesz dlaczego nie widzisz takich "reakcji" u starszych ludzi? Bo na nich nie patrzysz :)
Ludzie na ulicy mają wyrąbane w ciebie i twój wygląd. Pamiętasz każdego kogo mijasz codziennie na ulicy? Inni po pięciu sekundach zapominają o tym. 99% sytuacji jak ktoś się śmieje na ulicy, to