Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ja p------e chlopie, idz do psychiatry, nieironicznie. Nikt się z ciebie nie śmieje na ulicy, ludzie maja wlasne problemy i jak ktos sie usmiecha albo patrzy w-------y to nie dlatego ze to ty wywolujesz takie emocje, tylko dlatego ze cos nie wyszlo/wyszlo w pracy, w zyciu osobistym, na studiach
  • Odpowiedz
@kexus512 ja akurat mam tak samo jak on
Tragiczne geny. Wyglądam jak największa p1zda jak się tylko da.

A co do drugiej części posta jak sobie z tym poradzić..
Nigdy sobie z tym nie poradziłem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałem tak raz na studiach, jechałem w autobusie i dwie dziewczyny młodsze ode mnie się zaczęły patrzeć na mnie ja się speszyłem i odwróciłem twarz do okna, a one zaczęły się śmiać i szeptać do siebie, w------o mnie to mocno
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kexus512

Przecież jasno piszę że nie zdarza mi się to codziennie, mijam dziesiątki młodych dziewczyn czy kobiet i nie ma żadnej reakcji. Wyobraź sobie że idą dwie nastolatki, na oko 16-18 lat, jadę rowerem i mam do nich jakieś 30-50 metrów, spoglądamy na siebie, i szyderczo się uśmiechają, później jedna patrzy na drugą i zaczynają się śmiać albo prześmiewczo uśmiechać. Oczywistym jest że ludzie mają innych w
  • Odpowiedz
jeżeli jest to problem do psychiatry to dlaczego NIGDY nie spotkała mnie taka reakcja ze strony starszych osób, mężczyzn lub starszych kobiet? Nigdy.

@mirko_anonim: Bo... sobie wkręcasz, że młode dziewczyny się z ciebie śmieją, a nie masz takich schiz z mężczyznami? Boisz się jak wypadasz w ich oczach i doszukujesz się szydery tam gdzie jej nie ma, serio nastolatki mają większe problemy w życiu niż czy koleś który ich minie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Witaj, moim zdaniem możesz mieć w życiu pecha i faktycznie ktostam się z ciebie może zaśmiać. Młode dziewczyny są zazwyczaj bardzo głupiutkie i śmieszą je straszne pierdoły, np. takie, że jakiś koło jedzie na rowerze i się na nie patrzy i to już dla nich może być śmieszne, może mylnie pomyślały, że się tobie podobają i jedna do drugiej o tym podglądała, co wywołało durny śmiech. Nie przejmuj
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Kiedyś się podobnie zdarzyło, dziewczyny na osiedlu mnie widząc się zaśmiały i wprost się do mnie zwróciły bym powtórzył jakieś konkretne słowo, gdy powtórzyłem, to się znowu zaśmiały. Nie wydaje mi się bym to słowo w jakiś zabawny sposób wymawiał, więc zwyczajnie olałem.

Skoro nawet nic do Ciebie nie mówią, to tym bardziej olej, bo wtedy nawet nie ma pewności z czego się śmieją.

• Odpowiedz
mam do nich jakieś 30-50 metrów, spoglądamy na siebie, i szyderczo się uśmiechają, później jedna patrzy na drugą i zaczynają się śmiać albo prześmiewczo uśmiechać

@mirko_anonim: do choroszczy na badania, już. Wiesz dlaczego nie widzisz takich "reakcji" u starszych ludzi? Bo na nich nie patrzysz :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też mam zakola, Mark Wahlberg też ma i nic to nie ujmuje jak masz dobraną fajną fryzurę. Jak kiedykolwiek zacznie mi to przeszkadzać to zrobię sobie przeszczep w Turcji i będę śmigał dalej. To żaden problem.

Ludzie na ulicy mają wyrąbane w ciebie i twój wygląd. Pamiętasz każdego kogo mijasz codziennie na ulicy? Inni po pięciu sekundach zapominają o tym. 99% sytuacji jak ktoś się śmieje na ulicy, to
  • Odpowiedz