Aktywne Wpisy
![cytmirka](https://wykop.pl/cdn/c0834752/3a33d4434a290c54948b2e0007ae9d12235a87e75518e4f81d3140f1db1dd45a,q60.jpg)
cytmirka +107
![cytmirka - Tak widzę te zarzuty do odrzuconych paczek ( ͡° ᴥ ͡°) #wykopaka](https://wykop.pl/cdn/c3201142/88fdae1ddc56dd4ff03eac7305b40a74534d5502ab0561daeb44ea66b7cd3a05,w150.jpg)
źródło: y2h4c15gcf191
Pobierz![mirko_anonim](https://wykop.pl/cdn/c0834752/321ea7dc2985c2bfbf21a6b5598af7c3220625c6954fbbc0a440b525befed626,q60.png)
mirko_anonim +24
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o
Kiedys myslalem ze jak bede w zwiazku to bedzie mi latwiej finansowo zyc, rozumiecie, wspolny budzet XDDDDD
Ignorancja to blogoslawienstwo. Mam tego wiecej:
-myslalem ze kobiety sa oparciem(tymczasem jestes slaby-papa),
-ze beda urozmaiceniem czasu wolnego(tymczasem organizuj im czas wolny),
-ze beda dobre w lozku xD(na 30 dziewczyn mialem dwie dobre w lozku),
-ze pomoga w domu, sprztanie gotowanie(tymczasem gotuj za dwie osoby, syf wiekszy),
-ze mozna zaufac(dwa razy zdradzony),
Ogolnie mam przemyslenie, ze kiedys kobiety zajmowaly sie domem i byly bardziej przydatne. Teraz sa zupelnie bezuzyteczne poza posiadaniem pochwy. Zaraz sie zleca rozowe hurrr kobieta to nie przedmiot zeby byla przydatna durrrr xD No pewnie, ja wszystko bede ogarnial sam albo musze sie zniszyc do poziomu leniwej syfiary, moze bez zainteresowan ale za to z wywalonym ego. Mialem tez spoko dziewczyny, ktore byly pomocne ale byly bardzo mlode i trzeba bylo im wszystko pokazywac palcem, a nie lubie niesamodzielnych ludzi.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kumacie, podstawowe obowiazki doroslego czlowieka ale to jest cos spektakularnego xd
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
Zresztą ciężko mi uwierzyć, że absolutnie żadna nigdy nie gotowała czy nie sprzątała, nie potrafiła sobie zorganizować czasu i w niczym nie wspierała.
a tak bardziej poważnie - albo schemat, alboś głupi, albo koloryzujesz
a tak w ogóle 2/10, bo odpisałam
@alfka napisalem ze byly takie ale trzeba bylo palcem pokazac. Nigdy zadna nie powiedziala: pojde na zakupy i zrobie obiad. Jak juz to:
@moll ja sobie nikogo nie biore, to wychodzi naturalnie. Po drugie to przeciez z facetami jest podobnie. Niezaradne maminsynki, nie potrafia nawet ugotowac. Takie
Bo w takie "nagromadzenie" syfiar i niedorajd to aż mi się wierzyć nie chce
I jaka to "walka o zdrowe relacje", jak po prostu jedziesz z ogólnikiem, że wszystkie baby takie są. Wszystkie z którymi byłeś raczej, a to różnica
@mirko_anonim: bo zasadniczo jest, przynajmniej w kwestii mieszkaniowej, czy większych wydatków (samochód).
Natomiast reszta tego co piszesz, to kwestia dzielenia obowiązków, rozmowy czy uczenia się siebie nawzajem. Oczywiście jeżeli weźmiesz sobie jakąś tępą lambadziarę to z pustego i Salomon nie naleje, ale to już kwestia doboru
───────