Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +317
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Facetom jest o tyle łatwiej że nie tracą urody i zdrowia fizycznego w porównaniu do kobiet, już o bólach porodowych nie wspomnę.
Ogólnie fajna zarzutka typowego frustrata, takie 3/10 bo odpisałem
mocne słowa o najlepszych czasach do życia w historii, szczególnie dla Polaka xD
w zasadzie wszystko co wartościowe w życiu wymaga ryzyka
po prostu akceptujesz to ryzyko, nie żyjemy w bajce, że 100% rodzin to tylko radość i sielanka, ale z drugiej strony jest dość sporo takich rodzin, tylko tyle o nich nie słyszysz, bo tacy ludzie siedzą razem zadowoleni i nie muszą narzekać na wykopie jak to im źle
Moi wujkowie sobie prowadzą firmy własne, córka już w wieku licealnym, dużo razem podróżują nie tylko po Polsce. Stabilność finansową mają, jest git.
Moja szwagierka ma trójkę dzieciaków, właśnie skończyli budowę domu, chwilowo nie pracuje, bo po przeprowadzce daje sobie rok na wsparcie dzieci po zmianie szkoły, a mimo to spokojnie ich
Wtedy elegancko do 30 możesz się pobawić, zdobyć wykształcenie, wystartować z karierą. Potem fajnie wchodzi rodzina.
Jednak większość Polaków która powinna mieć teraz dzieci żeby coś osiągnąć najczęściej musiała sama z---------ć na wszystko w międzyczasie mając nie wiele czasu i pieniędzy na jakiekolwiek przyjemności jak
To że jako rodzic będziesz miał kupę siana i inwestował w dzieci dużo nie da gwarancji że wszystkie będą prawnikami, lekarzami, i wygrywami.
Mogą się przebodzcowac i skończą jak syn Zenka Martyniuka lub tysiące innych bogatych synów corek
A jak grasz w grę to większą satysfakcję daje przejście jej na średnim lub wysokim poziomie trudności.
Więc ja wolałbym żeby moje dzieci również
Nie nasz problem. Gdyby nie zusy srusy na całym świecie to bym się wami nie przejmował. A tak to część moich podatków idzie na utrzymanie później nierobów co nawet zrobić podatnika nie potrafili.
Cały was antynatalizm istnieje tylko dlatego, że ktoś inny na was ciuła. Jesteście jak wszystkie te pasożyty na socjalu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰