@Brat_mexicano_TV: tam na karteczce był ocenzurowany nick odbiorcy, żeby spełnić wymagania dot. zdjęcia weryfikacyjnego. A zasłonił chyba po to, żeby nie zdradzić dla kogo szykował tę wspaniałą niespodziankę ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@vlodek2532: nie złotówą, tylko niby prowadził jakąś tam działalność i dużo jeździł fabią. Moim zdaniem ten typo to był jakiś performance albo zwykły debil.
@cytmirka: tymczasem opis osoby którą się wylosowało: lubię sport, muzykę, czytać książki i upalać swoje bememwu wpisy na mikro: haha jaki śmieszny papież, haha ale śmieszna szkolna17, uuu ale walka na fame mma, co się stanie jak zespawam dyfer i będę jeździł bez oleju? XD
@cytmirka: Podobnie widzę niektóre paczki, które są ewidetnie słabe (choć weryfikację przeszły), a we wpisach ludzie bardzo chwalą. Każda pierdoła jakimś cudem jest tym co akurat ktoś chciał dostać xD ale całościowo mam mam wrażenie, że są rozczarowani i czuję, że też bym była
źródło: y2h4c15gcf191
Pobierz@walokid: sam w sobie pewnie nie jest zły, ale jeśli paka wygląda jak na załączonym obrazku, to zaczyna być elementem większego problemu xd
źródło: 1b94b6b4dc5863ed4c001bfcea409fb3553241ed68518be46dd476ca4faa879f
PobierzPrawdziwym fan potasu mam coś co może wysyłać w przyszłym roku.
Do takiego kartonu to z 10 kg wejdzie.
( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Screenshot_2024-12-12-15-20-26-154_com.android.chrome
Pobierzwpisy na mikro: haha jaki śmieszny papież, haha ale śmieszna szkolna17, uuu ale walka na fame mma, co się stanie jak zespawam dyfer i będę jeździł bez oleju?
XD
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-12 o 21.31.55
Pobierz