Aktywne Wpisy

#randki Idę dzisiaj z dziewczyną poznaną w pracy (McDonald) na randkę do kina. Ukrainka, ale zna bardzo dobrze polski i jest na prawdę ładna. Jakieś rady? Ostatni raz byłem na randce z dwa lata temu xD

Gawith_Apricot +84
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wizyta u psychologa.
Cześć Mirki, zastanawiam się nad wizytą (w zasadzie to online bo mieszkam w innym kraju) u psychologa, ale nie jestem przekonany czy to dla mnie i czy ma to jakikolwiek sens. Nie jestem przekonany czy będę umiał go wysłuchać i zgodzić się z tym co mi doradza. Po prostu łatwo czytam ludzi i nie potrafię tolerować tego gdy ktoś mówi jakieś głupoty. Nie mam zamkniętej głowy, wręcz jestem otwarty i tolerancyjny na większość rzeczy. Nie wiem nawet jak to dokładnie opisać, ale może mieliście podobną sytuację i zdecydowaliście się na psychologa dla poprawy własnego samopoczucia? Jakie wrażenia? Warto, nie warto? Aktualnie mam dosyć trudny etap w życiu, większość rzeczy się wali lub zawaliło i o ile sam potrafię sobie obmyślić plan wyjścia z tej sytuacji, przeanalizować różne scenariusze to mimo to chciałbym poznać czyjś inny punkt widzenia. Jeśli psycholog to lepsza kobieta czy mężczyzna? Szczerze mówiąc bardziej mnie przekonują kobiety w tej dziedzinie. Macie może jakieś rady, wskazówki, doświadczenia, coś czym moglibyście się ze mną podzielić?
#psycholog #zwiazki #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
I jak chcesz coś bardziej.. ugruntowanego w rzeczywistości to wybierz nurt w stylu poznawczo behawioralnego
Większość psychologów (i psycholożek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za odpowiedzi i rady!
@Monikaa90
Myślałem żeby przejrzeć znanegolekarza i wybrać na podstawie opinii. Może
https://twojpsycholog.pl/
https://sensly.com/ tutaj są opnie
Jak patrzyłam to terapeuci sie powtarzają na tych platformach. Plus jest też taki ze są ankiety które pomaga w wyborze terapeuty.
Powodzenia!