Aktywne Wpisy
bylem_simpem +8
Mirki, czy w wieku 50 lat jest sens iść na kurs prawa jazdy A, czyli motocykle? Ciągnie mnie do tematu od lat ze względu na rodzinne tradycje, ale nie wiem czy już nie jestem za stary? Jest tu ktoś, kto w podobnym wieku zaczął przygodę z jednośladem i się nie zabił? xD
#motocykle #nocnazmiana
#motocykle #nocnazmiana
PorzeczkowySok +24
Wróciiłeem :3
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿
Wcześniej miałem rower dużo tańszy i nikt tak nie robił a przecież byłem tym samym człowiekiem.
#rower #szosa #bekazpodludzi
no raczej nie chodzi o to, ze widza ze masz drogi rower i zaczeli cie szanowac XD moze teraz po prostu widac, ze nalezysz do grona pedalarzy i jednak roznisz sie od zwyklego mietka na skladaku co z--------a do biedronki po czteropak, kto do takiego bedzie machal?
Na rowerze za parę k nie można należeć do społeczności? To wtedy mija się z tym co napisałeś xD
Z ciekawostek: w górach i na singlach nikt tak nie patrzy na czym jedziesz, wszystkim się mówi cześć.
Velokomando reaguje po
Poza miastem ci, którzy widać, że rzeczywiście jeżdżą na mtb to full kulturka i odmachną lub sami podniosą rękę niezależnie od tego na czym jadę.
@Skuner: nie chodzi o sprzęt tylko cel jazdy, jakby miał machać każdemu mietkowi jadącemu 500 metrów do sklepu po p--o to byłoby bezcelowe bo nawet nie wie o co chodzi, a ktoś jadący na czymś innym niż szosa/gravel zazwyczaj jest ubrany jak mietek jadący po p--o/bułki więc nikomu się nie chce zgadywać co/kto/dlaczego. Jak ktoś ma kask i jest ubrany typowo rowerowo to bez
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez autora
Jakaś odklejka tu jest, że na rowerze za parę k to już brak kasku i tylko po bułki