Aktywne Wpisy

Itslilianka +2
Kto ma tu pierwszeństwo? Ja jestem żółty i mrugnalem czerwonemu żeby pojechał to się sprawą rozwiązała. Ale ten czerwony nie reagował przez 10 sekund xdddd. Stal tak że ten niebieski mógł wjechać i zrobić swój manewr ale niebieski też nie chciał xD ja też jechać nie moge bo co jeśli niebieski mnie załaduje po same kule? Czy mam rację że czerwony powinien podjechać tak by zablokować niebieskiemu manewr? Co robicie jeśli wszyscy
źródło: temp_file5622636402855193678
Pobierz
ish_waw +436
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jakby Adolf Hitler nagrał bajta, gdzie gada z Himmlerem o ostatecznym rozwiązaniu i powiedział że to bait to przestałby być antysemitą. Proste.
Niestety propagandowy warsztat Goebelsa nie stał na tak wysokim poziomie jak Stanowskiego.
#kanalzero #stanowski
Swoją drogą jedyne co porównałem warsztat Stanowskiego i Goebbelsa, więc średnio u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem, ale jestem ciekawy odpowiedzi.
Jak to bot :D Jest wysyp kont ktore maja dosc niedawne daty zalozenia <2 lat i wszystkie w jednej linii narracynej: bait, AI, etc.
Pali sie przy dupie, walka o twarz :D
@dodi-lukebakio: Tu przecież nie ma porównywania Hitlera do Stanowskiego.
źródło: urtydgfd
Pobierz@dodi-lukebakio: istotnie bestia stanowska jest o wiele bardziej niebezpieczna
@dodi-lukebakio: @panDario: OP stwierdził, że Stano jest na równi z Adolfem czy może dał wam dość dosadny przykład robienia zarzutki? Fakt, faktem Stano pięknie ośmieszył sporo osób, bo chyba dopiero Gromota po godzinie skapnął się, że daty się nie pokrywają. To, że taśma jest prowokacją nie zmienia, jednak tego, że Stanowski ma skłonności propisowskie.