Aktywne Wpisy

Antorus +156
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

mhrok87 0
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 29.7% (35)
- 2-3 41.5% (49)
- 4-5 16.1% (19)
- Więcej (wyjaśnij) 12.7% (15)

@mirko_anonim: bzdury i efekt f3ministycznej propagandy
Komentarz usunięty przez moderatora
@NateD: xdd badania mówią, że im więcej ma partnerów, tym mniejsze szanse na stabilne małżeństwo/związek oraz większa szansa na to, że będzie nieszczęśliwa. Ja tylko młodsze wybieram jako stary dziad, bo te kobiety w moim wieku lub starsze to już śmietnik straszny. Żadnej kobiety z dzieckiem, żadnej starszej 25+ - to nie ma żadnego sensu, te kobiety
Te wasze baity coraz głupsze są
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
─────────────────────
Tylko u kobiet każda 20+ już przebolcowana z każdej możliwej strony xd
@smallboobslover: przesadzasz w drugą stronę, imo. W mniejszych miastach nadal jest dużo normalnych kobiet 23-31. Moja jest 3 lata młodsza ode mnie. Ma swoje odpały i problemy, jak każdy człowiek, ale jest to nadal normalna, dobra kobieta, która nie ma przeżartego mózgu social mediami. Inna sprawa, że mogłaby taka być, gdyby mogła