Aktywne Wpisy

WolfSky +450
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz
Korsir +90
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz

w pracy koło 11 zaczęło już mnie ssać w żołądku, więc postanowiłem wyskoczyć coś zjeść. dookoła miejsca pracy same biurowce i restauracyjki dla bogatych korposzczurów. wbijam do jednej takiej restauracji i patrzę w menu na hehe brunche (breakfast i lunch w jednym biedaki), z bulem serca za 32 zł zamawiam potrawę, której znam tylko jeden składnik - rukola. jedzenie było dosyć zajebiste, ale ja nie o tym.
przede mną siedziała taka 9/10 loszka w mniej więcej moim wieku. w zwyczaju mam tak, że jak mi się jakaś dziewczyna podoba, to nawiązuje z nią kontakt wzrokowy na te 2-3 sekundy, ale w jej przypadku trwało to dużo dłużej. patrzę jej w oczy i podziwiam jej piękno - piękne blond włosy, symetryczna twarz, niesamowite oczy, i bialutke ząbki, które pojawiły się po tym, jak zaczęła się do mnie uśmiechać. zrobiło mi się gorąco, to było bardzo żywe uczucie, mocno skoczyła mi adrenalina. patrzyliśmy sobie w oczy już z 5, 6, 7 sekund. dziewczyna nagle wstała od stolika i zaczęła iść w moim kierunku. wtedy mi się właśnie przypomniała jedna guwnociekawostka z jednego z guwnoportali, a brzmiała ona następująco
no nieźle. patrzę jak idzie w moim kierunku, mam co raz mniej czasu, żeby zaplanować swoje działanie. jak już była wystarczająco blisko, zadziałałem instynktownie - wyjąłem z kieszeni gaz pieprzowy i z------m jej po oczach, potem poprawiłem z kopa w tył kolana, tak, że upadając na plecy głową uderzyła w stolik. straciła przytomność, dzięki czemu kupiłem sobie parę sekund na ucieczkę. założyłem kurtkę i wybiegłem z lokalu.
jeszcze nigdy nie otarłem się tak blisko o śmierć i na pewno już nigdy nie zapomnę zabrać ze sobą obiadu do pracy.
#coolstory #lippaa
źródło: comment_1q7lKpKNo8ZIMvAQGVj5dxZuvcABy96Y.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
wtf?
Komentarz usunięty przez moderatora