Aktywne Wpisy
darkprincewwa +984
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

styxu +198
źródło: 1000007237
Pobierz

#pytanie Czemu młode Ukrainki w Polsce są takie ładne i zadbane? Są zwyczajnie ładne i szczupłe, ale też stać je na dobre ubrania i wszelkie zabiegi upiększające. Co chwilę słyszę, że ta pojechała do Grecji, tamta na Kretę, więc stać je na wyjazdy. W ręce zazwyczaj najnowszy iPhone, a nie jakiś przeciętny telefon. Ile razy już miałem takie sytuacje, że w autobusie czy w sklepie jakaś dziewczyna 9/10 nagle wyciąga telefon bo ktoś do niej dzowni, odbiera i nawija po rosyjsku/ukraińsku. Widać, że dziewczyny radzą sobie u nas, ale ciekawy jestem z czego to wynika.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
──────
─────────────────────