Wpis z mikrobloga

Jakie macie podejście do swoich obecnych samochodów?

Bo ja mam auto z 2012 r. (Od nowości w rodzinie, bez wypadku/kolizji ale nalot srogi) i w dawnych planach chciałem go wymienić w max 2020 r. ale zaczął się #koronawirus potem problemy z #praca no i tak został. Potem się odbiłem, przemyślałem i zainwestowałem w wiele rzeczy w nim i będę nim jeździł zanim się podda xD Chociaż teoretycznie stać mnie na nowe auto

#motoryzacja #samochody
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Joxek: kupiłem nowy i będę nim jeździć minimum 5 lat, bo podoba mi się, ma wszystko czego potrzebuje, w tej cenie nic lepszego nie kupię, teraz musiałbym wydać prawie 2x więcej aby czuć upgrade, a i to może być naciągane. Poza tym nowe auta mają rozwiązania które mi nie leżą ;)
  • Odpowiedz
@Joxek: mnie ciekawi kwestia conto znaczy że się odbiłeś? Nadgodziny czy co?
Jestem aktualnie w dołku i nie wiem jak się odbić możliwie najmniejszym nakładem pracy
  • Odpowiedz
@Joxek: No ja mam auto z 2008 i jest to samochód z prawdziwymi zdolnościami terenowymi, a nie "miejski SUV", więc takich już nie robią. Dlatego planuję sobie go zostawić na zawsze na różne turystyczne wyjazdy (będę mógł w zimie trzymać u rodziny poza miastem) i za jakiś czas dokupię jakiś drugi, tym razem lepszy na autostrady.

Jak coś kupię, to nie będzie auto z salonu, ale będę celował w taki
  • Odpowiedz
Jakie macie podejście do swoich obecnych samochodów?

@Joxek: Normalne neutralne, samochód to tylko i wyłącznie dla mnie samochod niezależnie od tego czy jeździłem starą kią ceed którą sobie kupiłem po zdaniu prawa jazdy czy teraz jeżdżę nową c-klasą, to rzecz tylko.
  • Odpowiedz