Wpis z mikrobloga

@maniek74: Ja nie napisałem, ze to jest koniec tej firmy, tylko, że gdyby pozostało 4,3 % przychodów tak jak chcesz (przemiana w dom maklerski) to byłby koniec tej firmy. Przeczytaj jeszcze raz.

Nie pisałem, że dolar nie spadnie poniżej 4,2 zł, tylko zachęcałem do dywersyfikacji walutowej, bo jest okazja. I popieram to nadal. Warto dywersyfikować się walutowo. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@Vateusz23 dom maklerski będzie miał również CFD, do tego jest to wróżenie z fusów jaki będzie procent z nowych produktów i usług kiedy zaczną one już działać w pełni w kolejnych kwartałach
  • Odpowiedz
@maniek74: normalnie rozmawiamy, komentujemy wyniki. Ty masz problem i już ze 3-4 wątki różnych innych tematów sprzed lat poruszyłeś . Po co? Czemu jesteś takim toksycznym gościem, że się nie da rozmawiać, tylko ciągły atak, mieszanie wątków i ogólne zagubienie ? Po co?
  • Odpowiedz
@Vateusz23 poruszam tamte wątki, bo dalej robisz to co wtedy, czyli obce ci są sformułowania „moim zdaniem” czy „wydaje mi się” tylko rżniesz kozaka, któremu się wydaje, ze potrafi czytać rynek. To samo było z dolarami, pisałeś coś w stylu, ze dolar po 4,2 zł to ostatnia szansa żeby się zapakować, bo 500 plus i inne socjalne pogrąża ta walutę, tam tez nie bylo imo/ihmo tylko zgrywanie kozaka i na to
  • Odpowiedz
@Vateusz23 jeśli tylko tonowałbyś swoje wypowiedzi, to ja nie mam żadnego problemu z tym, ze masz inne zdanie odnośnie tego jak zachowa się kurs danej spółki czy innego aktywa
  • Odpowiedz