Aktywne Wpisy
le1t00 +268
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
IntruderXXL +203
Habitat «środowisko, w którym osobniki danego gatunku znajdują najdogodniejsze warunki do życia»
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
ehhh cuckoldem jestem dla niej trzeba sobie innej szukac, chociaz juz mam dosc tindera, po karuzeli fajnie by bylo normalny zwiazek jakos stworzyc, juz rozumiem o co babom chodzi w szukaniu beciaka, ja szukam szarej myszki aktualnie
#gownowpis #tinder #gorzkiezale #zwiazki
@CzasemBiegam: To w krajach arabskich może taką znajdziesz, bo na pewno nie na Tinderze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ona w tym samym czasie zdążyła się spotkać z kilkoma innymi facetami, byłeś tylko jej koleżką do popisania i podtrzymania atencji, nic więcej. :)
@greenbong: i tak i nie, może być na tyle wstydliwa, że nawet kilka spotkań jej nie otworzy, jak jej się podobasz to uważam, że powinna się przełamać, raz laska po 15 dosyć obszernych wiaodmosciach an tinderze odmowila mi podania instagrama, które póxniej sam