Aktywne Wpisy

korbixon +455
źródło: temp_file2001827243584201500
Pobierz
Protectorx +40
źródło: 677d61ab58392
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2001827243584201500
Pobierz
źródło: 677d61ab58392
PobierzWykop.pl
---
Cześć, mój dom ma parter i piętro. Na parterze, w biurze, mam komputer, który musi tam zostać. Po przeciwnej stronie domu na piętrze będę miał salon z TV.
I teraz do rzeczy. Chciałbym przewiercić się przez sufit i w peszlu puścić kabel HDMI i przedłużacz USB w posadzce - pod wylewką ogrzewania podłogowego. (tak samo jak puszczona będzie elektryka).
Ogólnie wiem, że to by działało, ale czy ogrzewanie podłogowe tutaj nie będzie jakoś przeszkadzać? W przedłużaczu USB chcę wpiąć odbiornik bluetooth, w salonie, aby łączył mi się na luzie pad do komputera - czy długość przedłużacza (10, a może nawet 15m) nie będzie problemem? Jakieś opóźnienia?
Czy ktoś z was w ogóle kładł tak długi kabel HDMI w peszlu pod posadzką i może dać znać czy u niego wszystko działa?
No i czy ktoś z was ma do polecenia jakiś naprawdę dobry i pewny kabel HDMI, który wytrzyma dłuuugie lata?
Nie jestem jakimś wielkim graczem, ale chciałbym kilka razy w miesiącu siąść wygodnie na kanapie przed dużym TV i sobie pograć. Kupno drugiego PC odpada, bo ładowanie ponownie kilku tysięcy mi jednak szkoda.
#gry #elektronika #elektryka #budownictwo #budowadomu #remontujzwykopem #remont #xbox #playstation
A i pamiętaj że wtyczka hdmi nie jest okrągła i dość spory ten peszel by musiał być i przewierty :P
@albertmilosz: aplikacja steam link w telewizorze, wystarczy szybkie wifi albo jeszcze lepiej - TV i PC na kablu, pad z konsoli parujesz z telewizorem i grasz
Pady usb/bt podpięte do TV i aplikacja moonlight.