@bellacavem: Obsesja! Profanacja! Czika zajmie się tym kanałem - jak nauczył się skutecznie zgłaszać i POwiadamiać na Wypok, tak i w JuTuba się nauczy! Skandal! Profanacja! A Ty nie promuj tego szatańskiego kanału! Obsesja!
@bellacavem: Ooo, teraz Czika konfydent! xD Sam żeś Obek, sam żeś na Czikę zgłoszenia słał, gdy się uczyłem POwiadamiać i byłem na początku kariery Sheriffa. Ty żeś jako jeden z nielicznych mi wpis jeden uwalił (a prawdopodobnie i drugi) Czika pamięta! Ale pamieta też, żeś był przyjacielem Cziki przez jakiś czas, dopóki Cię Grajewiaki nie zastraszyły i przekabaciły, tylko temu Czika miał do Ciebie sentyment i nie polował na Ciebie.
@bezpravkano207: Boguś, Boguś, mój Boże, a co żeś znów tam dzisiaj na szybciocha usunął, gdy spadł Ci jeden wulgarny komentarz? Ludzi się nie wyzywa w taki sposób na forum publicznym. Czika monitoruje! Ahorita!
@CzikaKiri: skrót dobry był , w końcu kto może idealnie streścić lajta konfidenta jak nie inny konfident. Sram na sekciarza zaburzonego antyguru , on jako pierwszy wykopek dodał mnie na czarnolistę. A nawet zachęcał innych i instruktaże pisał jak to robić. Potem coś mnie tam pisał, poprosiłem by ponownie mnie wpisał na czarno. To taki sam zaburzeniec jak ty, tylko z drugiej ekypy.Obaj sprawdzajcie sobie na jutubach, diskordach, wykopie czyje
@bellacavem: Nie znałem Cię od tej strony, agresorze Ty mój! Wpis ogólnie okuratny, ale że Czika zaburzony jak antylateksowy? Tego nie zapomnę! Nigdy Czika nie twierdził, że jest normalny xD ale żeby mi tu z antylateksowym zbieżność ustalać? POtwarz!
@CzikaKiri: ty pszyjaciela widział ,śmiechu warte. POsądasz o kablowanie, czepiasz się o plusowanie bzdurnych wysrywów jak żona o oglądanie się na inne kobietki, czarnolistujesz gdy masz okres, odblokowujesz gdy masz kaprys ,plotkujesz tu jak stara dewotka i przyjaciela tu szukasz? A idź Pan w chaszcze z buteleczką nitro , choć na menopauzę to nawet energia słoneczna nie pomoże.
@CzikaKiri: a kto to ma obsesje na punkcie jednego z tagowiczów? XD
Tak Ci tylko słodki książę przypomnę:
cyt. kolegi Cziki: Temu typowi, Bezpravkano207 (dziennikarzowi" Bogumiłowi S.), muszę nowego posta poświecić(...) **Spójrzcie, toż to sam "dziennikarz" Bogutek S - @bezpravkano207 znów szuka zaczepki 2 wpisy niżej i prowokuje Sheriffa Czikę Kiri.(...)Specjalista od Szkolnej, "dziennikarz" @bezpravkano207 (Bogumił S.) wrócił na tag! Zaczęło się!(...)Zastanawia mnie to nagłe zniknięcie
@bezpravkano207: Przyznać muszę, że obsesja nietypowego tagowicza na Twoim punkcie jest co najmniej niepokojąca. Fajnie natomiast oglądać go, jak w spazmach shitpostuje i próbuje Cię sprowokować.
@bellacavem: spod napleta
źródło: 1000003939
Pobierzźródło: 1000003152
PobierzTak Ci tylko słodki książę przypomnę:
@LanceStroll: bo ma życie poza piwnicą i internetem