Wpis z mikrobloga

Mirki i mirabelki, czy wg Was jak dziewczyna pojechała na #woodstock , czy tam #polandrockfestival to red flag czy nie? Oglądam transmisje na YT, tam praktycznie wśród widzów nie ma normalnych ludzi i się zastanawiam z kim jestem xD Ja miałem długi urlop za sobą i nie dostałem na ten czas, więc pojechała ze znajomymi.2
#pytanie #logikarozowychpaskow
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@henk__ xD, no tak wyszło. Ja wolę Tomorrowland czy Sunrise od tego czegoś xD
Co masz na myśli? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja nawet nie widziałem o tych festiwalach, pierwszy raz odpaliłem trans na YT i się przeraziłem trochę hah
  • Odpowiedz
  • 0
@lipstickontheGlass Ok, ale serio na tego typu festiwalu nie ma się czego obawiać? Jutro po pracy pojadę, serio nie wiedziałem co to jest w ogóle.
Co do chodzenia nocą po centrum, różnie bywa ale żyje w teortycnziej bezpiecznym kraju.
  • Odpowiedz
@danio_96: jak nie mogłeś pojechać z nią to miała wcale nie jechać? Dlaczego wy niebiescy uważacie że macie prawo do decydowania o tym co robi wasza różowa? Jak wolna to może się bawić a jak w związku to już kura domowa bez prawa do imprez, zabawy i znajomych za to z przymusem siedzenia z wami na doopie w domu czekając na waszą łaskę aż wy sami się gdzieś wytoczycie z
  • Odpowiedz