Aktywne Wpisy
Iudex +637
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +1063
W każdym razie jest to bardziej skomplikowana sprawa niż się wydawało. Jest to de facto kobieta, a jeśli mielibyśmy ją dyskwalifikować z powodu tych zaburzeń, to można by oskarżać MKOl w sumie o jakąś dyskryminację. No bo nie jest to żaden mężczyzna na pewno.
#paryz2024 #boks
Nie widze przeszkód. Wielu sportowców to dziwadła. Koszykarze mający 220 cm to też dziwadła. To są igrzyska olimpijskie a nie igrzyska przeciętnych.
Tutaj ta bokserka od początku była kobietą, ojciec jej nawet mówił że to sport nie dla kobiet tylko wygląda jak facet i ma hormony inne niż kobiety. Tutaj jej szkoda bardziej.
@Gours: Ojoj, jak to, przeciez konfiarze i reszta prawactwa mowi ze sa tylko 2 płcie, kobieta i mezczyzna, i zadne spektrum nie istnieje, bo na biologii w podstawowce tak było!
Tyle smiania sie z zukowskiej ze biologiczny mezczyzna moze urodzic dziecko, bo przeciez skoro ktos ma chromosomy XY to facet, a
Messi też niby miał zaburzenia czy tam chorował na karłowatość. Szprycowali go hormonami i powstał taki mutant.
Osobiście uważam, że kreatury jak ta o której tu jest mowa powinny być zbanowane z igrzysk. Ot nie chcę go/jej oglądać. Przy pytaniach o przyczyny niechęci odsyłam do najbliższego biura partii Razem. Pozdrawiam cieplutko.
@Bonaparte_34: tak średnio bardziej, bo ona co najwyżej nie dostanie nagrody na zawodach. Najbardziej to szkoda to drugiej dziewczyny na ringu, która może wyjść z uszkodzeniami mózgu z takiej walki, a wygrać i tak nie będzie miała szansy więc medalu też nie dostanie. Oczywiście że przykro że ma taki problem, ale wybrała sobie fatalny zawód przy swoich uwarunkowaniach, w którym nigdy nie powinna mieć przyszłości lejąc
@Bonaparte_34: a w jej kraju nie ma dopuszczonych żadnych procedur medycznych w kierunku trans, w papierach też nie można zmienić płci 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
https://pl.wikipedia.org/wiki/Doping_w_Niemieckiej_Republice_Demokratycznej