Aktywne Wpisy
kinlej +314
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +687
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Tldr: mróźcie nasienie *przed* wycięciem nawet jednego j---a.
Urolog wystawiając skierowanie do szpitala na orchidektomię lewostronną zaznaczył, że warto pomyśleć o zamrożeniu nasienia. Ja byłem natomiast przejęty tym nowotworem, że nie pomyślałem o tym przed operacją. A dziś androlog mi tłumaczył, że jądro z nowotworem jak najbardziej produkuje plemniki i zabezpieczenie materiału robi się przed operacją. Tym gorzej, że to które zostało jest hipotroficzne, czyli mniejsze.
Badanie jakości nasienia w poniedziałek. Zobaczymy co się okaże...
Generalnie to zamrożenie będzie na bank konieczne przed chemioterapią, bo może ona uszkodzić płodność nawet permanentnie. Tutaj z kolei wciąż czekam na opis PET.
#kernelpanic ← tag do obserwowania
#medycyna #rak #niebieskiepaski
@RicoElectrico: albo zablokować na 15 lat i później jest zdziwko jak się zaleje formę.
@sierramikebravo: Gdyby pobrać każdego plemnika z jednego wytrysku to hipotetycznie można zapłodnić wszystkie kobiety w wieku rozrodczym w Polsce i zostanie jeszcze zapas na wyjazdy zagraniczne.