Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Korki powiedzcie mi. Mam kilka lat doświadczenia jako backend dev, ale obecna sytuacja na rynku i sam fakt ciągłego stresu w n-----------a tasków co i rusz nowych problemów człowieka wypala. Chciałby sobie posiedzieć na dupie i porobić jedno i to samo, stabilną pracę, w której jak się raz nauczysz to z tej wiedzy korzystasz. Stąd myślę do powrotu swojego wyuczonego zawodu jako projektant instalacji sanitarnych. Czy to ma w ogóle sens nie mając praktycznie doświadczenia w tej materii?

#pracait #pytanie #it #praca

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no to raczej pytanie nie jest na tag pracait tylko #pracaprojektantainstalacjisanitarnych. Jeżeli masz takie pragnienie to to rób. Jak robiłem pracę w której raz się nauczyłem i z tej wiedzy korzystałem to chciałem bardzo iść do pracy, gdzie będzie coś nowego itd. Teraz gdy jestem w IT też bym porobił w jakimś korpo jako klepacz i nawalał to samo co dzień albo puszczał makro xD. Trawa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja też mam z-------l od Sprintu do Sprintu i lekka presje. Tak jest w tym zawodzie. Dobre dla młodych byczków na kredycie jak chce się zarobić. Później ciężko tak długo ciągnąć tym tempem.
  • Odpowiedz