@jciesz, zapadły w klubie jakieś decyzje co do popierania 0%? Weź no zagadaj do kolegów, że jest spory opór przeciwko tym dopłatom i dobrze żebyście się zadeklarowali, że tego nie poprzecie.
@mickpl najpierw ten pan i jego koledzy rozwalili rynek mieszkaniowy do cna, a teraz się zachwycasz, bo robią PRową zagrywkę, iksde coraz mocniejsza odklejka
@mickpl: @bangshespregnant @Sebastian_II_Mordeczka: @Kolanka Ogólnie też uważam, że wróg mojego wroga jest naszym przyjacielem, bo w tej sytuacji udupienie BK0% to nasz cel. Niemniej cele mamy dwa - PiSowców do ciupy za malwersacje finansowe, oraz działanie na szkodę obywateli i Polskiej Złotówki no i uwalenie BK0%
W dniu 17 stycznia 2018 r. Cieszyński został powołany na stanowisko podsekretarza stanu w Ministerstwie Zdrowia, odpowiedzialnego za informatyzację sektora
@bangshespregnant: przecież to zawsze będzie PR. Nie po to tyle kasy wydają na sondaże, żeby mądrze gadać. Gadają to co większość chce usłyszeć, teraz padło na ten temat. Narracja zgadza się z tą z tagu, więc trzeba wykopać. Ma być głośno i medialnie. A to, że ktoś kapitał polityczny zbija przy okazji no cóż, coś za coś. Czy da się w ogóle inaczej? Czy inny poseł wykorzystał swój mandat, żeby
@bangshespregnant: prawda, Cieszyński wydaje się spoko jak na PiSowca, merytoryczny i ma jakieś ludzkie odruchy, ale wystarczyłoby przejrzeć głosowania i czar by prysł xd
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
XD
#nieruchomosci #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kolanka: No przecież on siedzi na wypoku XD
@jciesz, zapadły w klubie jakieś decyzje co do popierania 0%? Weź no zagadaj do kolegów, że jest spory opór przeciwko tym dopłatom i dobrze żebyście się zadeklarowali, że tego nie poprzecie.
@mch0588 gęstszego urojenia u pisowca jeszcze nie widziałem XD a niby na jakiej podstawie miałoby cokolwiek grozić Tuskowi?
@bangshespregnant: nie zesraj się
Tusk i jego banda kontynuują to dzieło
Ogólnie też uważam, że wróg mojego wroga jest naszym przyjacielem, bo w tej sytuacji udupienie BK0% to nasz cel.
Niemniej cele mamy dwa - PiSowców do ciupy za malwersacje finansowe, oraz działanie na szkodę obywateli i Polskiej Złotówki no i uwalenie BK0%