Wpis z mikrobloga

@mateuszczerski: teraz na wsi u starych i raz w roku dłuższe wakacje w azji za zaoszczędzony na wynajmie hajs. Wcześniej pomieszkiwałem po małych miasteczkach w małopolsce typu Tarnów, Nowy Sącz. Mimo że wiało nudą to i tak wolałem je od krakowa.
  • Odpowiedz
@mateuszczerski: jeszcze lepiej to mieszkać gdziekolwiek a pracować zdalnie dla firmy z dużego miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
btw w bochni to widzę parę ogłoszeń najmu i ceny podobne do tarnowa a to jeszcze 2-3x większa dziura jest.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @De_Fault: jak kolega z małopolski to zapraszam na piwko hehe
@Cumulonimbus_Capillatus-32: bez beki ale o której przyrodzie mówisz? Sporo jest fajnych rzeczy ale POZA Krakowem. W samym Krk lubię ściezki rowerowe, planty, parki, zalew, niektóre kąpieliska i w sumie tyle. Nie wiem jak w innych miastach ale komunikacja taka sobie, często przepełniona i drogie bilety

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Do tego doliczyłbym korki + fizyczną rozległość miasta. Co w połączeniu dzielenia przestrzeni miejskiej z turystami lub ludźmi w kurnikach pobudowanych tak gęsto że drogi nie wyrabiają. Są dużo lepsze miasta do życia.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz