Wpis z mikrobloga

• 0
@Tanya3 a co? Kolczyka już sobie nie można zrobić?

Co ty taka agresywna? Jakiś Oskarek zlał cię ciepłym moczem czy może jesteś jedną z tych grubych macior chowajacych się za ładnym profilowym?
  • Odpowiedz
@t2000: a tak z ciekawości to kiedy ci przychodzi ochota na walenie, jak butelki po piwie są puste i wszystkie szlugi wypalisz czy jak mydło ci spadnie podczas kąpieli? To pytanie wielokrotnego wyboru jak coś. 😉
  • Odpowiedz
@t2000: Zesrala sie na zadko :)))

Najpierw sie oszpecac a potem miec pretensje..

@Ndabrowska Ja nie mam problemu ze zwierzakami. Ale czasem trza akwarium oczyscic. jakbys chciala jakas fuche zlapac to bede pamietal jak mi glonojad padnie.
  • Odpowiedz
@t2000: ale ja mam 17 lat gupku i nie chowam się za profilowym foki tylko pokazuje jak wyglądam na prawdę i nawet nie jestem agresywna
  • Odpowiedz
@t2000: aha nie znasz mnie a oceniasz, jeszcze coś chcesz mi powiedzieć? Ty nie masz bajery do fajnych dziewuch zresztą bajery to ty nigdy nie poznasz
  • Odpowiedz
  • 0
@Tanya3 najbardziej mnie kręci jak się tępa laska w--------i i głupi ryj rozwali. Mogę wtedy lecieć na śmigle do oporu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie palę, piję rzadko a do kąpieli używam żelu, także 3x pudło skarbie 😉
  • Odpowiedz
  • 0
@Tanya3 rozumiem że to ty oceniasz kto jest fajny a kto nie? Bajerki nie potrzebuje, po co mi laska która co drugi może zbajerować, wolę te myślące
  • Odpowiedz
  • 0
@Tanya3 no jakoś w to nie wierzę nic a nic. Większość z was siedzi tutaj z profilowym fajnych lasek a w Realu to spasione kaszalot co to wylewają tylko swoje frustracje bo sobie nie radzą w zyciu
  • Odpowiedz