Aktywne Wpisy

Skallagrimsson +45

MaxWalonkoo +80
Wakacje z dziewczyna i teściowa to jest jakiś dramat, nie polecam XD
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak

kilka lat temu pies mi wybiegł na drogę to chłop za mną się ratował żeby nie wjechać we mnie to wjechał w krawężnik rozwalając auto
CZY LUDZIE MOGĄ SIĘ WRESZCIE NAUCZYĆ ŻE NIE JEŹDZI SIE KOMUŚ NA DUPIE BO WTEDY I TAK NIE JEDZIE SIĘ SZYBCIEJ
@vieniasn: Ostatnio też miałem takiego, ale przed sobą. Podwójna ciągła po horyzont i skrzyżowania.
Co 20 sekund błyskało światło hamowania. Hamulce dobrze przetarte na takiej trasie.
A jak przyszło co do czego i była przerywana to wyprzedziłem obu. Nie wiem o co mu chodziło. To chyba taki styl jazdy.
TO ABSOLUTNE PODSTAWY
ja nie będę zabijał psa i niszczył sobie zderzaka bo nie umiesz jeździć
To samo na autostradach. Z----------z te 140-160 km/h ale miejsca przed sobą możesz mieć najwyżej 2-3s bo zaraz ktoś się wklei bo nie rozumie jak długie są drogi hamowania przy tej prędkości.
U nas ciągle traktuje się ludzi jak debili - tego zakazać, tego nakazać. Ale żeby nauczyć żeby ludzie zrozumieli dlaczego coś się robi
Fajnie sobie dośpiewałeś tezę żeby teraz robić fikołki.
Idź powiedz mamie żeby przeczytała ci mój komentarz i wróć jak zrozumiesz.
Ja pisałem o tym że oszczędzanie sierściucha to prosty sposób na kalectwo, a ty brniesz w swoją głupią tezę o ludziach którzy jadą na zderzaku i każdy kto ci wytyka błędy logiczne właśnie oficjalnie został ochrzczony jeżdżącym na zderzaku.
szukasz winy we mnie który jechał przepisowo a nie w cybancie za mną sioferze za 40 groszy
on się musiał spodziewać że zaraz się zatrzymam bo miałem lewy kierunek ale to zbyt mało
@nairoht: szczególnie jak jakaś sarenka. Przy 120 wbijająca się w szybę ładnie będzie wyglądała na waszych głowach ( ͡° ͜ʖ ͡°)