Wpis z mikrobloga

kot mi wbiegł pod koła i chłop z tyłu prawie wjechał mi w tyl i trąbił z minutę
kilka lat temu pies mi wybiegł na drogę to chłop za mną się ratował żeby nie wjechać we mnie to wjechał w krawężnik rozwalając auto
CZY LUDZIE MOGĄ SIĘ WRESZCIE NAUCZYĆ ŻE NIE JEŹDZI SIE KOMUŚ NA DUPIE BO WTEDY I TAK NIE JEDZIE SIĘ SZYBCIEJ
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

CZY LUDZIE MOGĄ SIĘ WRESZCIE NAUCZYĆ ŻE NIE JEŹDZI SIE KOMUŚ NA DUPIE BO WTEDY I TAK NIE JEDZIE SIĘ SZYBCIEJ

@vieniasn: Ostatnio też miałem takiego, ale przed sobą. Podwójna ciągła po horyzont i skrzyżowania.
Co 20 sekund błyskało światło hamowania. Hamulce dobrze przetarte na takiej trasie.
A jak przyszło co do czego i była przerywana to wyprzedziłem obu. Nie wiem o co mu chodziło. To chyba taki styl jazdy.
  • Odpowiedz
  • 97
@wojtoon naucz się profesjonalny kierowco żeby nie jeździć na dupie
TO ABSOLUTNE PODSTAWY
ja nie będę zabijał psa i niszczył sobie zderzaka bo nie umiesz jeździć
  • Odpowiedz
@vieniasn:

NAUCZYĆ ŻE NIE JEŹDZI SIE KOMUŚ NA DUPIE

To samo na autostradach. Z----------z te 140-160 km/h ale miejsca przed sobą możesz mieć najwyżej 2-3s bo zaraz ktoś się wklei bo nie rozumie jak długie są drogi hamowania przy tej prędkości.

U nas ciągle traktuje się ludzi jak debili - tego zakazać, tego nakazać. Ale żeby nauczyć żeby ludzie zrozumieli dlaczego coś się robi
  • Odpowiedz
@vieniasn
Fajnie sobie dośpiewałeś tezę żeby teraz robić fikołki.
Idź powiedz mamie żeby przeczytała ci mój komentarz i wróć jak zrozumiesz.

Ja pisałem o tym że oszczędzanie sierściucha to prosty sposób na kalectwo, a ty brniesz w swoją głupią tezę o ludziach którzy jadą na zderzaku i każdy kto ci wytyka błędy logiczne właśnie oficjalnie został ochrzczony jeżdżącym na zderzaku.
  • Odpowiedz
  • 33
@wojtoon oszczędzenie sierściucha i zderzaka i/lub chłodnicy
szukasz winy we mnie który jechał przepisowo a nie w cybancie za mną sioferze za 40 groszy
  • Odpowiedz
  • 3
@nairoht ograniczenie do 60 a ja już zwalniałem przed zakrętem to pewnie okolice 50 było
on się musiał spodziewać że zaraz się zatrzymam bo miałem lewy kierunek ale to zbyt mało
  • Odpowiedz
@vieniasn: dlatego napisałem, mnie nauczyli że na szybkiego ruchu czy autostradzie jak wyleci zwierzak to lepiej w niego wjechać niż hamować i zabić siebie i innych, ale w mieście etc jeżdżenie na dupie i sranie się o hamowanie to debilizm kierowców i nic więcej.
  • Odpowiedz
szybkiego ruchu czy autostradzie jak wyleci zwierzak to lepiej w niego wjechać niż hamować

@nairoht: szczególnie jak jakaś sarenka. Przy 120 wbijająca się w szybę ładnie będzie wyglądała na waszych głowach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz