Tworzę wpis z łańcuchem kodów na cziska, jeśli weźmiesz kod, to będzie super jak podasz swój w komentarzu. Jeżeli każdy będzie współpracować, to każdy zyska. Mam nadzieję, że nikt nie przerwie łańcucha!
Dodaję tag #kfclancuch, żeby można było zawsze łatwo znaleźć, liczę na długoterminową współpracę (。◕‿‿◕。)
@NykipVaous: trzeba to zrobić tak, że kody wysyła się na pw i pisze tutaj komu (nie dawać zielonkom) i jak ktoś nie odda to na czarną listę żeby nie karmić pasożytów Lub tak jak kiedyś stronę ale to pewnie kfc zdejmie
no i jak widzisz dawanie kodu publicznie zabija akcje bo podludzie nie oddadza
@fearek2137: ja się nie poddaję, wierzę w ludzkość! A tak w ogóle to może tamtego kodu nikt nie użył bo dużo czasu minęło
trzeba to zrobić tak, że kody wysyła się na pw i pisze tutaj komu (nie dawać zielonkom) i jak ktoś nie odda to na czarną listę żeby nie karmić pasożytów
: trzeba to zrobić tak, że kody wysyła się na pw i pisze tutaj komu (nie dawać zielonkom) i jak ktoś nie odda to na czarną listę żeby nie karmić pasożytów
@fearek2137: A dobra, kumam chyba, że Ci chodziło o to, że ja piszę że mam kod, a daję go temu co do mnie napisze. Tylko z reguły ludzie chcą kod na już, a ktoś niekoniecznie wtedy musi być dostępny.
@TrollingMasterNinja: @nowik1492 Ostatni kodzik chyba działa dalej, jak nie będziecie brać to wrzucę na ogólny tag :D Twoj unikalny kod na Cheeseburgera WAPWGW5KZP jutro straci waznosc. Zloz zamowienie z dostawa juz teraz!
@NykipVaous: Niestety, chciałem zamówić w zeszłym tygodniu i się okazało, że KFC przestało dowozić dosłownie tylko na moje osiedle (kilkanaście bloków), a dowożą nawet poza miasto xD.
Dodaję tag #kfclancuch, żeby można było zawsze łatwo znaleźć, liczę na długoterminową współpracę (。◕‿‿◕。)
Zaczynam:
31PFBGAAGR
#kfc
Lub tak jak kiedyś stronę ale to pewnie kfc zdejmie
Dam szanse na uratownie tej zacnej inicjatywy.
LBTB89NFD1
@nowik1492: no i jak widzisz dawanie kodu publicznie zabija akcje bo podludzie nie oddadza
@fearek2137: ja się nie poddaję, wierzę w ludzkość! A tak w ogóle to może tamtego kodu nikt nie użył bo dużo czasu minęło
Tylko nie wiem kto w danym momencie
@fearek2137: A dobra, kumam chyba, że Ci chodziło o to, że ja piszę że mam kod, a daję go temu co do mnie napisze. Tylko z reguły ludzie chcą kod na już, a ktoś niekoniecznie wtedy musi być dostępny.
@nowik1492 używałeś może? :D
Ostatni kodzik chyba działa dalej, jak nie będziecie brać to wrzucę na ogólny tag :D
Twoj unikalny kod na Cheeseburgera WAPWGW5KZP jutro straci waznosc. Zloz zamowienie z dostawa juz teraz!