Wpis z mikrobloga

Moderacja wykopu cenzurowała ludzi mówiących o komunie zanim to jeszcze było modne( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakiś czas temu w tym znalezisku https://wykop.pl/link/7486511/stypulkowski-zarejestrowany-jako-tw-w-1988-r-zostal-prezesem-banku-pekao/najstarsze#125231667-125233727 napisałam komentarz że komuchy za rządów Tuska mają się dobrze, dostali podwyżki emerytur, stołki na wysokich stanowiskach. Toważysz Tuska Trzaskowski jako prezydent miasta Warszawa należy do organizacji C40 cities która ma zapędy komunistyczne i chce ludziom wyznaczać racje żywnościowe, ubraniowe, podróżnicze i samochodowe, a strefa czystego transportu którą wprowadził w Warszawie to realizacja planu tej organizacji, co 2 lata mają zaostrzać wymagania dotyczące wjazdu samochodów, do 2030 roku może im się uda osiągnąć cel z tabelki którą wkleje w komentarzu. Komentarz został usunięty, ale nie wiem z jakiego powodu, który paragraf wykopowy złamałam? Usunięto także mój komentarz w tym znalezisku https://wykop.pl/link/7488763/platforma-nienawisci-kochaja-ja-siac-i-robia-to-skutecznie/najstarsze#125282823-125285245 napisałam tam że to prawda że boty rządowe istnieją, bo sama widziałam jak podczas afery z zabitym żołnierzem 2 różne konta wstawiły post na mikrobloga z tą samą treścią, słowo w słowo kilka zdań, a przekaz był taki że pis tańczy na grobie zabitego żołnierza. Na tik toku też są boty rządowe i łatwo je rozpoznać po specyficznym żóltym tle filmów i przekazie jaki wstawiają, jechanie po pisie, konfederacji, kościele, a o obecnej koalicji zero złego słowa. W komentarzu wstawiłam też screeny tych kont, oczywiście zostały usunięte, ktoś mi podpowie który dokładnie paragraf wykopowy złamałam że zostały usunięte? Tutaj też wstawie kilka screenów tych kont, mam ich sporo zapisanych. Usunięto także komentarz w którym napisałam że z nikim się nie identyfikuje, nie podążam za lewacką modą, jestem biologiczną kobietą, z jakiego powodu został usunięty? Między innymi za te komentarze dostałam bana, bo właśnie wtedy zostały usunięte. Najlepsze jest to że jednym z powodów za który dostałam bana jest trollowanie, a ja nigdy w życiu tu nie trolowałam. #wolnoscslowa #bekazlewactwa #polityka
xclws - Moderacja wykopu cenzurowała ludzi mówiących o komunie zanim to jeszcze było ...

źródło: Polish_20240727_200411094

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@xclws: Antysemitką zostałam bo zniżyłam się do poziomu fajnopolaka ze screena i użyłam takiego samego sformułowania jak on tylko zamiast proruskich chw** napisałam proż chw*, a dokładnie napisałam że szkoda że proż chw** tak nie ignorują tylko jeszcze świeczki im zapalają, unia taka demokratyczna.
xclws - @xclws: Antysemitką zostałam bo zniżyłam się do poziomu fajnopolaka ze screen...

źródło: Screenshot_20240727-214218_Gallery

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@xclws: Konta 60-tek które mnie zgłaszały @PolishCebula @d4wid a wszystko dlatego że zakopałam jakieś znalezisko, tak ich to zabolało że od tamtego czasu byłam dosłownie nękana, oznaczana pod różnymi postami, wyzywana i pomawiana. Te osoby mają nawet założony specjalny tag na którym chwalą się kogo zgłaszali i kto dzięki nim dostał bana. Takie praktyki są tutaj dozwolone? Grupa użytkowników się umawia i zgłaszają masowo innych użytkowników tylko dlatego
xclws - @xclws: Konta 60-tek które mnie zgłaszały @PolishCebula @d4wid a wszystko dla...

źródło: Screenshot_20240727-215522_Gallery

Pobierz
  • Odpowiedz
@xclws: Konta 60-tek które mnie zgłaszały @PolishCebula @d4wid a wszystko dlatego że zakopałam jakieś znalezisko, tak ich to zabolało że od tamtego czasu byłam dosłownie nękana, oznaczana pod różnymi postami, wyzywana i pomawiana. Te osoby mają nawet założony specjalny tag na którym chwalą się kogo zgłaszali i kto dzięki nim dostał bana. Takie praktyki są tutaj dozwolone? Grupa użytkowników się umawia i zgłaszają masowo innych użytkowników tylko dlatego że
  • Odpowiedz
@xclws: Armia moralesowych płatnych trolli Tuska. Na wykopie też działają plus neurokodomuchowa moderacja i administracja wykopu. Najlepsze było jak rewolucja zaczeła zjadać własne dzieci i wyzywalio białka od pisowców, bo hajs brał z orlenu. Swojądrogą jak brać hajs, to biaukowi pisowcy nie przeszkadzali i taka to hipokryzja lewacka xD
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid: Zacytuj mi te toksyczne komentarze. W którym miejscu broniłam mejzy? Zakopałam tylko znalezisko o nim, bo moim zdaniem zostało wstawione przez trola rządowego tylko po to żeby przykryć inne afery które działy się w kraju, nigdy nie broniłam tej osoby i jak widać miałam racje skoro fajnopolaków tak to zabolało że aż zaczęli mnie nękać z tego powodu. A to jest jakiś limit ile znalezisk można wykopać? Zamiast mikrobloga
  • Odpowiedz
Zacytuj mi te toksyczne komentarze.

@xclws: skoro dostałeś bana, to jak mam zacytować te komentarze, skoro spadły?
Bezpodstawnie bana balon nie dostałeś.

Zamiast mikrobloga przeglądam wykopalisko i wykopuje wszystkie tematy które mnie interesują, bo chciałabym też poczytać opinie innych użytkowników w
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid: W głównym poście wymieniłam 3 komentarze które zostały usunięte i nie wiem z jakiego powodu, co w nich jest takiego toksycznego? Stwierdzenie że jestem biologiczną kobietą i z nikim się nie identyfikuje, nie podążam za lewacką modą jest toksyczne? Dla lewaków każdy kto ma inne zdanie to szuria. Jak nie macie żadnych sensownych argumentów to wyzywacie wszystkich od szurów, pisowców i tym podobnych. Ostatnio na taki screen trafiłam i
xclws - @d4wid: W głównym poście wymieniłam 3 komentarze które zostały usunięte i nie...

źródło: Screenshot_20240728-000903_Gallery

Pobierz
  • Odpowiedz
Toważysz Tuska Trzaskowski jako prezydent miasta Warszawa należy do organizacji C40 cities która ma zapędy komunistyczne i chce ludziom wyznaczać racje żywnościowe, ubraniowe, podróżnicze i samochodowe, a strefa czystego transportu którą wprowadził w Warszawie to realizacja planu tej organizacji,

@xclws: A tutaj. No i te wszystkie szurskie obrazki. Najwyższy czas żeby moderacja zaczęła coś z tym robić.
  • Odpowiedz
  • 0
@To_ja_moze_pozamiatam: I gdzie tu kłamstwo? Przecież to prawda że miasto Warszawa, czyli Trzaskowski należy do organizacji C40 cities i organizacja ta ma komunistyczne zapędy, bo chcą nam wyznaczać racje żywnościowe, ubraniowe, podróżnicze i samochodowe, podczas komuny też były wyznaczane racje żywnościowe. Są to oficjalnie dostępne informacje. Prawda boli komuchów?
  • Odpowiedz