Wpis z mikrobloga

@Fatalista1988:
Wnioski z filmu:
Bezbek Srakowski doszedł do wniosku, że zostało jeszcze kilka miejsc na naklejki sponsorów, Czaskoski 4 lata temu powiedział "dupiarz", a w Warszawie nie ma jeszcze ulicy św. Lecha Kaczyńskiego
  • Odpowiedz
i ten jego g---o projekt za pieniądze pissu

@mj24: O kurczę, coś mi umknęło. Powiesz mi ile pieniędzy pisowskich trafiło do kanału zero, sam jestem ciekaw?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Xefirex: odpowiedz brzmi WSZYSTKIE, przepros, bo jeszcze przez ciebie zmieni poglady na ktore tak ciezko pracowal kilka lat tusek z kolegami ()
  • Odpowiedz
@Fatalista1988: Ja jakiś inny film oglądałem? Przecież cały filmik to po kolei tłumaczenie tego co zostało s---------e na przesttrzeni lat. Wam się juz w bani p----------o troche od tej plemienności i podejścia "albo z nami, albo przeciw nam"
  • Odpowiedz
nie ma większego absurdu niż stanoski i ten jego g---o projekt za pieniądze pissu

@mj24:

Akurat fakty są takie, że Kanał Zero ma wielu prywatnych sponsorów i nie potrzebuje państwowej kasy.

,,Wyborcza'' podejmowała już działania żeby tych sponsorów odstraszyć i nie zdziwiłbym się gdybyś był opłacanym przez nich trollem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Fatalista1988 po co oglądać w ogóle ten kanał? Albo lizodup stanoski albo ten niby dziennikarzyna z d--y wyjęty xD w ogóle ominąć to szerokim łukiem i nie dawać im dodatkowego rozgłosu. Innymi słowy: poświęciłeś swój czas na gowno więc dostałeś gowno ( )
  • Odpowiedz