Jeśli zamierzacie obejrzeć film na kanale zero o PKP cargo i liczycie że usłyszycie o tym że pisowska wierchuszka doprowadziła wielką firmę na skraj upadku
@Fatalista1988: Wnioski z filmu: Bezbek Srakowski doszedł do wniosku, że zostało jeszcze kilka miejsc na naklejki sponsorów, Czaskoski 4 lata temu powiedział "dupiarz", a w Warszawie nie ma jeszcze ulicy św. Lecha Kaczyńskiego
@Fatalista1988: Ja jakiś inny film oglądałem? Przecież cały filmik to po kolei tłumaczenie tego co zostało s---------e na przesttrzeni lat. Wam się juz w bani p----------o troche od tej plemienności i podejścia "albo z nami, albo przeciw nam"
@Fatalista1988 po co oglądać w ogóle ten kanał? Albo lizodup stanoski albo ten niby dziennikarzyna z d--y wyjęty xD w ogóle ominąć to szerokim łukiem i nie dawać im dodatkowego rozgłosu. Innymi słowy: poświęciłeś swój czas na gowno więc dostałeś gowno (✌゚∀゚)☞
To nie oglądajcie tego filmu... #kanalzero #polityka #stanowski #pkp #sejm #bekazpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Wnioski z filmu:
Bezbek Srakowski doszedł do wniosku, że zostało jeszcze kilka miejsc na naklejki sponsorów, Czaskoski 4 lata temu powiedział "dupiarz", a w Warszawie nie ma jeszcze ulicy św. Lecha Kaczyńskiego
@mj24: O kurczę, coś mi umknęło. Powiesz mi ile pieniędzy pisowskich trafiło do kanału zero, sam jestem ciekaw?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja obejrzałem bo obecny PiSowski prezes PKP Cargo polecił, jako rzetelny materiał.
No właśnie hehe nawet obecny prezes poleca materiał. Widocznie Kaczyński go tam zamontował, żeby sabotował, hehe
Przejrzeliśmy ich wszystkich, co nie? Mordo?
@mj24:
Akurat fakty są takie, że Kanał Zero ma wielu prywatnych sponsorów i nie potrzebuje państwowej kasy.
,,Wyborcza'' podejmowała już działania żeby tych sponsorów odstraszyć i nie zdziwiłbym się gdybyś był opłacanym przez nich trollem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@mj24: Kanał Zero jest za pieniądze PiS-u? xD O C--J, PRZEFIKOŁ TEGO ROKU. A Kanał Sportowy pewnie był za pieniądze prosto od Jarkacza?