Aktywne Wpisy
xeacaex +77
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk #polityka
https://www.rollingstone.com/music/music-news/imagine-the-anthem-of-2001-83559/2/
@ffrreeaakk: ciekawostek sportowych bo jest komentatorem sportowym. Nie życzę sobie aby oglądając wydarzenia sportowe komentator zaczynał mówić i krytykować jakiś ustrój czy ludzi i wciskać w to politykę. Niech opowiada ciekawostki na temat lekkoatletów czy rekordów sportowych a na inny temat niech zamilczy albo niech wygłasza to sobie prywatnie w domu albo na wykopie pod wymyslonym pseudonimem.
@zonobijca: Gdzie on krytykował komunizmu?
Wiodące przesłanie to że narrator wyobraża sobie mokra wizję komunizmu wlasnie
Co za ameby pulsuje te wypociny xDD
Gościu miał rację, już nieźle ci walnęło w dekiel. Pozdrów Memcena XD
@meres: Ja też uważam, że państwo powinno być świeckie, więc jestem komunistą.
Idea bez nienawiści nie wyklucza narodów i religii, wystarczy praktykować definicję dosłowną wolności - moja kończy się tam, gdzie Twoja. A nie jakieś cudza na kiju przyćpanego Bitelsa.