Aktywne Wpisy
jmuhha +21
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +155
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
@miki4ever: bol d--y ma każdy, kto nie jest faszystą LGBT
Ceremonia była okropna a miejscami
@ruskizydek Obrażanie katolików na wykopie nie robi na nikim znaczenia. Już wcześniej wykopki zrobiły sobie sport narodowy w obrażaniu jednego ze świętych
Pewnie bylibyscie zachwyceni jakby ksiadz w sukience z ministrantami szedl z obrazem matki boskiej, a najmlodsi ministranci robili by mu loda. To wasze prawackie klimaty :D oszołomy
@sameowoce: XD Przecież ta ceremonia miała kilka godzin, a drag show ze smerfem trwał ile? 10 minut? Chociaż na wykopie mogłoby się wydawać, że całość polegała na wjeździe niebieskiego smerfa i potem wszyscy przeszli do pierwszej konkurencji XD. I to jest chyba najbardziej wymowne, jeśli chodzi o ten portal, bo z głównej nie dowiesz się niczego więcej o tych igrzyskach. Tylko wzajemne sranie
@miki4ever: W poglądach bliżej mi lewej strony, a uważam, że ceremonia była obrzydliwa. W zasadzie same argumenty w ręce prawaków.
Trochę nie rozumiem dlaczego zawsze to musi wyglądać w ten sposób. Jest tyle możliwości na fajne pokazanie różnorodności, nawet na prztyczki w stronę religii etc, a za każdym razem jest prezentowane takie "coś", byle było kontrowersyjne, krzykliwe i
Jedyne z tej ceremonii, co obejrzałem to obrazki i krótkie ujęcia na Wykopie i bardzo mnie cieszy że nie zmarnowałem na takie g---o czasu.
@P3tro: nope, nie jestem prawakiem
Przykro mi faszysto, ale świat nie jest taki prosty
@P3tro: przecież to dosłownie ideały waszego faszystowskiego lgbt
@P3tro: Jak włączam anime to chcę oglądać chińskie bajki
Jak włączam Fake Hostel, to chcę oglądać młode