Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +85
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
pharmaki +1
@miki4ever: bol d--y ma każdy, kto nie jest faszystą LGBT
Ceremonia była okropna a miejscami
@ruskizydek Obrażanie katolików na wykopie nie robi na nikim znaczenia. Już wcześniej wykopki zrobiły sobie sport narodowy w obrażaniu jednego ze świętych
Pewnie bylibyscie zachwyceni jakby ksiadz w sukience z ministrantami szedl z obrazem matki boskiej, a najmlodsi ministranci robili by mu loda. To wasze prawackie klimaty :D oszołomy
@sameowoce: XD Przecież ta ceremonia miała kilka godzin, a drag show ze smerfem trwał ile? 10 minut? Chociaż na wykopie mogłoby się wydawać, że całość polegała na wjeździe niebieskiego smerfa i potem wszyscy przeszli do pierwszej konkurencji XD. I to jest chyba najbardziej wymowne, jeśli chodzi o ten portal, bo z głównej nie dowiesz się niczego więcej o tych igrzyskach. Tylko wzajemne sranie
@miki4ever: W poglądach bliżej mi lewej strony, a uważam, że ceremonia była obrzydliwa. W zasadzie same argumenty w ręce prawaków.
Trochę nie rozumiem dlaczego zawsze to musi wyglądać w ten sposób. Jest tyle możliwości na fajne pokazanie różnorodności, nawet na prztyczki w stronę religii etc, a za każdym razem jest prezentowane takie "coś", byle było kontrowersyjne, krzykliwe i
Jedyne z tej ceremonii, co obejrzałem to obrazki i krótkie ujęcia na Wykopie i bardzo mnie cieszy że nie zmarnowałem na takie g---o czasu.
@P3tro: nope, nie jestem prawakiem
Przykro mi faszysto, ale świat nie jest taki prosty
@P3tro: przecież to dosłownie ideały waszego faszystowskiego lgbt
@P3tro: Jak włączam anime to chcę oglądać chińskie bajki
Jak włączam Fake Hostel, to chcę oglądać młode