Wpis z mikrobloga

#paryz2024 Poczytalem sobie twittera i musze stwierdzic, ze piekna to byla ceremonia. To jaki bol d--y ma prawa strona po wczoraj, to jest piekne:)
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To jaki bol d--y ma prawa strona po wczoraj, to jest piekne:)

@miki4ever: bol d--y ma każdy, kto nie jest faszystą LGBT

Ceremonia była okropna a miejscami
  • Odpowiedz
Może i obrazili tych co nie odwdzięczą się zamachem, ale hehe prawaki

@ruskizydek Obrażanie katolików na wykopie nie robi na nikim znaczenia. Już wcześniej wykopki zrobiły sobie sport narodowy w obrażaniu jednego ze świętych
  • Odpowiedz
  • 0
@sameowoce @ka-lol @czemu_dlaczego bo wy glupie prawaki boicie sie tego czego nie rozumiecie, chociaz nic wam to nie moze zlego zrobic. Boicie sie ze pani z brodą przyjdzie do was do domu i was zje? Czy skad te lęki i niemawisc?
Pewnie bylibyscie zachwyceni jakby ksiadz w sukience z ministrantami szedl z obrazem matki boskiej, a najmlodsi ministranci robili by mu loda. To wasze prawackie klimaty :D oszołomy
  • Odpowiedz
nie dałam rady obejrzeć jej do końca

@sameowoce: XD Przecież ta ceremonia miała kilka godzin, a drag show ze smerfem trwał ile? 10 minut? Chociaż na wykopie mogłoby się wydawać, że całość polegała na wjeździe niebieskiego smerfa i potem wszyscy przeszli do pierwszej konkurencji XD. I to jest chyba najbardziej wymowne, jeśli chodzi o ten portal, bo z głównej nie dowiesz się niczego więcej o tych igrzyskach. Tylko wzajemne sranie
  • Odpowiedz
@P3tro To nie leki i nienawiść tylko obrzydzenie do zboczeńców baranie. Argument z księdzem użyty tylko po to żeby zdyskredytować przeciwną grupę? Fajny, taki odklejony od rzeczywistości i wepchnięty na siłę bo pewnie jestem ultra katolem prawakiem i nie ma nic pomiędzy.
  • Odpowiedz
To jaki bol d--y ma prawa strona po wczoraj, to jest piekne:)

@miki4ever: W poglądach bliżej mi lewej strony, a uważam, że ceremonia była obrzydliwa. W zasadzie same argumenty w ręce prawaków.

Trochę nie rozumiem dlaczego zawsze to musi wyglądać w ten sposób. Jest tyle możliwości na fajne pokazanie różnorodności, nawet na prztyczki w stronę religii etc, a za każdym razem jest prezentowane takie "coś", byle było kontrowersyjne, krzykliwe i
  • Odpowiedz
chociaz nic wam to nie moze zlego zrobic

@P3tro: Jak włączam anime to chcę oglądać chińskie bajki

Jak włączam Fake Hostel, to chcę oglądać młode
  • Odpowiedz
@miki4ever: Moja dziewczyna się nie interesuje polityką ale sama powiedziała, że to wariactwo. Prawakiem bym jej nie nazwał. Problem polega na tym, że "umiarkowanych" to też irytuje i się po prostu nie podoba.
  • Odpowiedz