Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

Miałem bardzo dobry start w życiu, dostałem się na świetne studia, materialnie byłem dobrze zabezpieczony przez rodziców
i...
Rozbudziło się bycie schizoidem
Bardzo mocno popłynąłem w odmęty tego
To, że chłop 4/10 z normalnym dzieciństwem wchodzi w dorosłość i zalicza każdy społeczny etap dorosłego normalnego człowieka: ranki, związek, praca, studia, ślub, dzieci, rodzina, dom, itd.
Taki sam chłop 4/10 z zepsutym dzieciństwem odnajdzie się ale na wykopie postując pod tagiem przegryw i blackpill. Przesiąknięty toksyczną atmosferą, samemu też sobie nie pomagając jego finał będzi kiepski. Ostatecznie prawdą w jego przypadku będzie, że wygląd jest najważniejszy
Nawet będąc średniakiem ale towarzyskim nie ma bata, że w dobie socjalizacji w szkole czy na studiach nie poznałbyś nikogo. Częstotliwość relacji i dostęp do relacji (typowe dla młodego wieku) statystycznie doprowadza do posiadania znajomych i kobiet.
Po prostu sam się wycofałeś z tego i jak się obudzisz w wieku 30 lat sam
@mirko_anonim: ja np.
@mirko_anonim: tak, ja. Miałem (i mam) normalnych rodziców, dobre warunki i komfort. A mimo to skończyłem jako 30 letni prawiczek bez perspektyw na kobiety. Także patologia w domu nie musi być reguła
Ja mówię trochę inaczej - blackpill ma o tyle rację, że na znaczną część atrakcyjności nie masz wpływu.
No bo okej, jak zostaniesz milionerem to z 2/10 można zrobić 6/10
Ale z autystyka nie zrobisz dynamiczniaka i duszy towarzystwa za żadne pieniądze,
Co oznacza zdanie
?
Na jakiej podstawie można stwierdzić że ktoś jest lepszy lub gorszy?
@
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Bardzo toksyczne przekonanie. Bo wyobraź sobie jak taki człowiek musiałby się czuć w towarzystwie np 10 osób które uznaje za „lepszych” od