@naksu: tak tylko średni wiek kobiet tracących dziewictwo jest niższy niż mężczyzn więc wniosek jest jeden dają starszym albo tylko tym jurniejszym w ich wieku ;)
@WykopekNaPolEtatu: zarówno w przypadku kobiet, jak i mężczzn, nadmiar i brak seksu ma duże skutki. Nie raz widziałem / słyszałem o dziewicach, które odkryły radość ze skakania po dingdongu i "dobre dziewczynki z kościółka" skakały równie ochoczo, bo szony. U mnie jedna z kościelnego chórku lubiła opitalać kiełbachy chadom w niedzielę i w sobotę (a jak się napiła, to i ci nieco mniej ładni mieli wypolerowane parówki). Mój znajomy GRUBO
@Naza_Dzikowski: a ja jako dziewica powiem że ruchanie się za młodu dla kobiet nie ma żadnej konsekwencji , jedyna konsekwencją jest taka że są lepiej doświadczone , szybciej wchodzą w związku i znajdują partnerów , to te mityczne dziewice zostają same zgorzkniale
a ja jako dziewica powiem że ruchanie się za młodu dla kobiet nie ma żadnej konsekwencji , jedyna konsekwencją jest taka że są lepiej doświadczone , szybciej wchodzą w związku i znajdują partnerów , to te mityczne dziewice zostają same zgorzkniale
@Linnior88: ... i szybciej zostają zajechanymi samotnymi matkami które już prawie nikogo normalnego nie zainteresują.Ty tam lepiej to na siłkę idź albo jakie hulahoop kup
@Sisal oczywiście zawsze same z siebie dają… w jakim świecie ty żyjesz, jak stary facet interesuje się dzieckiem to nie jest wina tej dziewczynki, a jeżeli dwoje 15-latków idzie do łóżka to chłopak też w tym bierze udział, ja nie wiem jak wy liczycie, do seksu przecież trzeba dwojga, nie?
c--j
@ATAT-2: Cały post taki jest.
@Linnior88: ... i szybciej zostają zajechanymi samotnymi matkami które już prawie nikogo normalnego nie zainteresują.Ty tam lepiej to na siłkę idź albo jakie hulahoop kup
@Linnior88: każdy na to zwraca uwagę, chyba, że nie chce się z nią wiązać...