Przecież właśnie młodsze się tak zachowują xD te starsze właśnie bardziej się angażują i więcej inicjują, bo mają już tę odwagę i doświadczenie a młode siksy nadal mają w głowie że nie wolno bo się mamusia dowie
@mirko_anonim różowa jest, a potem może jej nie być - przyjaciele w dorosłym wieku już rzadko się zdarzają, więc warto o nie dbać. Skoro różowa tego nie rozumie, zapewne żadnej prawdziwej przyjaciółki nie ma i traktuję tak trochę Ciebie, że będziesz na każde zawołanie. No cóż, skoro dotychczas nie było takiej rozmowy, warto wyjaśnić, że nie jesteście syjamami i czasem warto zrobić coś osobno, żeby każde miało też własne życie i
@mirko_anonim to bywa problem na dłuższą mete, szczególnie jeżeli Ty masz. Najgorzej jeżeli ona do tego nie lubi Twoich znajomych, bo będzie próbowała Cię kompletnie od nich alienowac. A jeżeli masz samych kumpli (a nie pary), to dopraszanie tam własnej różowej też dobrze nie wyjdzie. Potem może się zacząć syndrom kobiety-bluszcz, która osacza Cię i jest zazdrosna o wszystko i wszystkich. Więc albo wyprostujesz jej myślenie na związek, albo koniec będzie
@mirko_anonim No to te 25 latki chyba z mozambiku, ja mam 27 lat z wiochy zabitej dechami i ogarniam gotowanie różne drobne prace i nie mam problemu z żadną technologia codzienna obsługa blika czy załatwieniem czegoś przez internet , raczej ty się zastanów w jakim środowisku się obracasz i jak to o tobie świadczy Bo chyba otoczenia wysokich lotów i inteligencji to nie posiadasz
Recepta: zmień na młodszą.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim:
Przecież właśnie młodsze się tak zachowują xD te starsze właśnie bardziej się angażują i więcej inicjują, bo mają już tę odwagę i doświadczenie a młode siksy nadal mają w głowie że nie wolno bo się mamusia dowie
No tak bo ja nie pytam co chce robić xd Moge ci nawet dac odpowiedz: Nooo cos porobic, gdzies pochodzic, nie wiem
─────────────────────
No trochę nie ma. Ta z którą miała najlepszy kontakt wyprowadziła się 400km dalej. Znajomych ma mało.
─────────────────────
Komentarz usunięty przez autora
Bo chyba otoczenia wysokich lotów i inteligencji to nie posiadasz