Aktywne Wpisy

yaszczur +12
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +34
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

WYKOP: https://wykop.pl/link/7499587/fallout-london-premiera-juz-dzis
Działa na angielskiej wersji Fallout 4: GOTY z GOG (nie wiem czy na PL)
1. Install the English version of Fallout 4: GOTY Edition via GOG GALAXY and disable your cloud saves.
2. Get Fallout London in our store for free.
3. Install Fallout London via GOG GALAXY and launch it.
4. Follow the launcher’s instructions, and enjoy!
#fallout #falloutlondon #mody #gry #rpg #fallout4 #gog
źródło: cccc
Pobierz