Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polejmnie: strach do autobusu wsiadać, kierowca zahamuje, ty polecisz do przodu i niechcący trafisz na funkcjonariuszkę a jej się twój pysk nie spodoba i rano cię z wyra zabiorą na komisariat
  • Odpowiedz
  • 47
Czy ja dobrze rozumiem, że chłop na głos pytał "halo czy ktoś mógłby mi pomóc?" I ludzie go całkowicie olewali? (°°
  • Odpowiedz
  • 13
@xPekka I co ciekawe osoba, która nie reagowała pracowała w policji. No warto zbadać sprawę czy rzeczywiście tak było.
  • Odpowiedz
  • 26
@Polejmnie jakiekolwiek postawienie zarzutów przez prokuratora to jest śmiech na sali. Ja rozumiem, że policjanci nie są zbyt lotni umysłowo, ale od prokuratura wymagam więcej rozumu. Powinien po czymś takim wylecieć z pracy.
  • Odpowiedz
@L3stko: prokurator powinien ku*rwę ustawić do pionu za składanie fałszywych zeznań i potraktować szczególnie surowo za to, że wykorzystuje w tym celu miejsce pracy, które powinno budzić szczególne zaufanie w społeczeństwie
  • Odpowiedz
@Polejmnie: wiem, że brzmi to źle w wersji jaka jest w artykule, ale przed wydawaniem wyroku poczekalbym na wersję drugiej strony. Albo chociaż video z monitoringu w autobusie.
Pamiętam historię ze "strzałami ostrzegawczymi" na granicy. Też wielkie poruszenie i skandal. A potem strzały okazały się w kierunku innych funkcjonariuszy SG i zabawą w Rambo.
  • Odpowiedz
@loczyn: no jakby mnie ktoś macał 10 sekund to bym nie siedział cicho tylko zrobił awanturę, cierpliwa z niej babka ale nie wykluczam że facet wykorzystywał niepełnosprawnośc do bezkarnego macania lasek
  • Odpowiedz