Aktywne Wpisy

picasssss1 +1065
źródło: IMG_20250625_073356
Pobierz
mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

![[ENG] Turyscie odmówiono wjazdu do USA i trafił do więzienia za mema z JD](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3c5dccd8bc7ba95f7d2a28742052edae6016a50c031e4d5f7ff574b8e6b55102,q80.webp)
@por_tomasz_borewicz: Free Speach Absolutist kolejny raz okazał się kłamliwym KNUREM. Zero zaskoczenia.
@por_tomasz_borewicz: Argument trafny, chyba że ktoś nie ubóstwia zasad wolnego rynku.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Maurelius: https://www.cyberdaily.au/culture/10883-outcry-after-alleged-list-of-list-of-protected-list-of-far-right-x-users-leaked-online
long story short jakiś randomowy typas wrzucił jakiegoś randomowego screena, z którego nie wynika wiele, nie wiadomo czy nie powstał w paincie, ale elyta wykopu z lewej strony podłapała pelikana jak to zwykle ma w zwyczaju.
@an-drzej prawacka bo jakis typ ktory znany jest z ehm... celowego wprowadzania w błąd wrzucił jakis screen, nie wiadomo skąd + lewacki konik powielił te chochoły tutaj. To nazywasz prawactwem, tak? XD to ja sie chyba rzeczywiście zaczne prawakiem tytułować
@wankstain: Zaczynajac od tego, ze kodowanie takich przekretow mocno smierdzi jak widzi sie hardcodowane loginy w skrypcie. Ja bym ustawil jakas flage w DB w stylu
userPrSpc, powklejal tym co trzeba 1, reszcie z defaulta 0 i ktos by sie polapal ocb moze za 10 lat. A jak random jak ja na to wpadl,Pomijam, że źródło bardzo słabej jakości i technicznie ta informacja nie jest zbyt wiarygodna.
@Hatespinner: to jest taki sam fejczur, jak to o prorosyjskim koncie, które jest niby rosyjskim botem z chataGPT, bo dało w odpowiedzi nieprawidłowo wbudowany json,
xd
Komentarz usunięty przez moderatora