Wpis z mikrobloga

@Maurelius: jeśli to prawda, to i tak nie jestem zdziwiony. Twitter po prostu odbił w drugą stronę. Tak jak dawniej lewica była chroniona na Twitterze, tak teraz prawica. W sumie to w rozmowie z Petersonem, Musk wspomniał o tym, że chce się pozbyć "woke". Więc mnie to nawet nie dziwi.
  • Odpowiedz
@1Ameredhel1: ale co ma konfa do x? gdzies pisalem o konfie?

@an-drzej prawacka bo jakis typ ktory znany jest z ehm... celowego wprowadzania w błąd wrzucił jakis screen, nie wiadomo skąd + lewacki konik powielił te chochoły tutaj. To nazywasz prawactwem, tak? XD to ja sie chyba rzeczywiście zaczne prawakiem tytułować
  • Odpowiedz
nie zdziwiłoby mnie to, ale przydałoby się więcej dowodów niż screen od randoma z discorda

@wankstain: Zaczynajac od tego, ze kodowanie takich przekretow mocno smierdzi jak widzi sie hardcodowane loginy w skrypcie. Ja bym ustawil jakas flage w DB w stylu userPrSpc, powklejal tym co trzeba 1, reszcie z defaulta 0 i ktos by sie polapal ocb moze za 10 lat. A jak random jak ja na to wpadl,
  • Odpowiedz
@Maurelius: Wiecie, że "EndWokeness" prowadzi (lub jest jednym z dostawców zawartości) Polak, prawdopodobnie nasz Dariuszek? Tu się dopiero robi ciekawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pomijam, że źródło bardzo słabej jakości i technicznie ta informacja nie jest zbyt wiarygodna.
  • Odpowiedz
Zaczynajac od tego, ze kodowanie takich przekretow mocno smierdzi jak widzi sie hardcodowane loginy w skrypcie. Ja bym ustawil jakas flage w DB w stylu userPrSpc, powklejal tym co trzeba 1, reszcie z defaulta 0 i ktos by sie polapal ocb moze za 10 lat. A jak random jak ja na to wpadl, to nie sadze zeby ludzie od Twittera byli tak duzo glupsi. To nie sa programisci Pudelka czy innego Wykopu.
  • Odpowiedz
Zaczynajac od tego, ze kodowanie takich przekretow mocno smierdzi jak widzi sie hardcodowane loginy w skrypcie. Ja bym ustawil jakas flage w DB w stylu userPrSpc, powklejal tym co trzeba 1, reszcie z defaulta 0 i ktos by sie polapal ocb moze za 10 lat.

@Hatespinner: to jest taki sam fejczur, jak to o prorosyjskim koncie, które jest niby rosyjskim botem z chataGPT, bo dało w odpowiedzi nieprawidłowo wbudowany json,
  • Odpowiedz