Wpis z mikrobloga

@Hrjk no nie no. To zależy. Masz prawo do renty jak jesteś chory. Ale jak zdrowy to go nie masz. Brak tego prawa nie czyni Cię dyskryminowanym masz prawo się rozliczać z małżonką, ale jej brak i brak tego prawa wtedy nie czyni to dyskryminacją (albo uznajemy że to wszystko to dyskryminacja ale to prowadzi do kolejnych absurdów).
  • Odpowiedz
Czemu są głośniejsi? Bo jest ich na oko milion razy więcej???

@PiccoloColo: twierdzisz że zboczeńców i ekshibicjonistów w tym środowisku jest więcej niż normalnych homoseksualnych ludzi? Stąd prosty wniosek, że środowiska homoseksualne zrzeszają ludzi chorych psychicznie i dewiantów. Ja twierdze, że tych głośnych co na paradach równości robią największy szum jest mniej ale reszta po prostu żyje normalnym życiem i nie afiszuje się swoją seksualnością
  • Odpowiedz
Marzec 2021 Warszawa

Mężczyzna dźgnięty nożem, bo szedł za rękę z drugim mężczyzną

@AlexBrown: a teraz wstaw przypadki pobicia hetero przez hetero

z góry przyjmujesz pobicia dlatego, że homo
  • Odpowiedz
@WielkiNos w punkt. Uważam, że osoby homoseksualne bardzo cierpią przez skojarzenie ich z ruchem LGBT. Mi absolutnie nie przeszkadza co kto robi w sypialni u siebie w domu. Ale jak ktoś chodzi z #!$%@? na paradzie w centrum miasta to już mi to nie pasuje.
  • Odpowiedz
@z-a-k no w szpitalu jest ten problem że musisz tam świadomy złożyć pismo że ktoś kogo wyznaczysz może coś. Często jest tak że musisz dać papier do konkretnego szpitala przed lub w trakcie hospitalizacji i problem się pojawia taki… czy złożyć takie pisma we wszystkich okolicznych szpitalach i szpitalach w miejscowościach co odwiedzić zamierzacie. Bo jak nie złożysz tego pisma zdrowy i świadomy to trafiając do szpitala z wypadku odezwa się
  • Odpowiedz