@WielkiNos o, to ten słynny kolega gej przeciwny marszom
@drobne_na_taryfe tak, bo każdy gej zawsze musi się wyróżniać w tłumie i wcale nie ma takich, co chcą po prostu żyć i serio mogą mieć w pompie "nachalnego, narcystycznego klauna".
@Hrjk no nie no. To zależy. Masz prawo do renty jak jesteś chory. Ale jak zdrowy to go nie masz. Brak tego prawa nie czyni Cię dyskryminowanym masz prawo się rozliczać z małżonką, ale jej brak i brak tego prawa wtedy nie czyni to dyskryminacją (albo uznajemy że to wszystko to dyskryminacja ale to prowadzi do kolejnych absurdów).
Czemu są głośniejsi? Bo jest ich na oko milion razy więcej???
@PiccoloColo: twierdzisz że zboczeńców i ekshibicjonistów w tym środowisku jest więcej niż normalnych homoseksualnych ludzi? Stąd prosty wniosek, że środowiska homoseksualne zrzeszają ludzi chorych psychicznie i dewiantów. Ja twierdze, że tych głośnych co na paradach równości robią największy szum jest mniej ale reszta po prostu żyje normalnym życiem i nie afiszuje się swoją seksualnością
@WielkiNos w punkt. Uważam, że osoby homoseksualne bardzo cierpią przez skojarzenie ich z ruchem LGBT. Mi absolutnie nie przeszkadza co kto robi w sypialni u siebie w domu. Ale jak ktoś chodzi z #!$%@? na paradzie w centrum miasta to już mi to nie pasuje.
@WielkiNos: tak tak, randomowe anonimowe konto typu "kolega gej który nie wspiera tego całego LGBT" xD czy każdy prawak bierze takie fejki po same kule bez połyku?
@z-a-k no w szpitalu jest ten problem że musisz tam świadomy złożyć pismo że ktoś kogo wyznaczysz może coś. Często jest tak że musisz dać papier do konkretnego szpitala przed lub w trakcie hospitalizacji i problem się pojawia taki… czy złożyć takie pisma we wszystkich okolicznych szpitalach i szpitalach w miejscowościach co odwiedzić zamierzacie. Bo jak nie złożysz tego pisma zdrowy i świadomy to trafiając do szpitala z wypadku odezwa się
#bekazlewactwa #bekazlgbt #takaprawda
I gdzie w tym wpisie są moi znajomi?( ͡°
Komentarz usunięty przez autora
@drobne_na_taryfe tak, bo każdy gej zawsze musi się wyróżniać w tłumie i wcale nie ma takich, co chcą po prostu żyć i serio mogą mieć w pompie "nachalnego, narcystycznego klauna".
@PiccoloColo: twierdzisz że zboczeńców i ekshibicjonistów w tym środowisku jest więcej niż normalnych homoseksualnych ludzi? Stąd prosty wniosek, że środowiska homoseksualne zrzeszają ludzi chorych psychicznie i dewiantów. Ja twierdze, że tych głośnych co na paradach równości robią największy szum jest mniej ale reszta po prostu żyje normalnym życiem i nie afiszuje się swoją seksualnością
@AlexBrown: a teraz wstaw przypadki pobicia hetero przez hetero
z góry przyjmujesz pobicia dlatego, że homo
Niestety kobiety nie są i mają większe prawa. Więc może zakażmy feminizmu?
Natomiast lesby to totalne wariaty ( ͡º ͜ʖ͡º)