Wpis z mikrobloga

Kobiety które mają chłopa który zawinął się kiedy dowiedział się o ciąży lub krótko po narodzinach dziecka zapada się pod ziemię lub zdradził z inną kobietą, to wtedy kobieta powinna oddać jego dziecko do adopcji. Moim zdaniem kobieta nie powinna być karana za urodzenie dziecka, a niestety tak w Polsce jest. Mężczyźni nie płacą alimentów, samotne matki wyśmiewają.

Nie rozumiem altruizmu tych samotnych matek które wychowują dziecko gacha który się ulotnił. Dla mnie byłoby to obrzydliwe.

Dla równowagi kobieta powinna oddać jego dziecko do adopcji. Jeśli nie płaci alimentów, nie ma z nim kontaktu, to kobieta nie powinna poświęcać siebie na wychowanie jego dziecka.
Szkoda mi tych kobiet samotnych matek które są wyśmiewane na tinderze, bo samotnie wychowują dziecko.

Kobiety powinny być równie bezduszne jak mężczyźni. Skoro ojciec dziecka się ulatnia, to kobieta oddaje dziecko do adopcji, bo nie powinna sama wychować jego dziecka. Bez dziecka będzie miała łatwiej znaleźć nowego chłopa i założyć nową rodzinę, a jak ma dziecko z poprzedniego związku to nikt jej nie zechce.

#rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #zwiazki #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow
xena_x - Kobiety które mają chłopa który zawinął się kiedy dowiedział się o ciąży lub...

źródło: Screenshot_20240724_175349_Reddit

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
Szkoda mi tych kobiet samotnych matek które są wyśmiewane na tinderze, bo samotnie wychowują dziecko

@xena_x: Znasz sprawę tylko z jednej strony.

Umawiałaś się z samotnymi matkami? Bo ja tak. Jedna mnie zdradzała, a druga miała takie irracjonalne wymagania, że dalsza znajomość nie miała
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: pod wpływem emocji i podniecenia, bez większego rozpoznania, nie wszystkie, żeby nie było. Ewidentnie jest jakiś problem z dwóch stron i u dziewczyn i u chłopaków, którzy zostawiają te dziewczyny. Niestety, ale zasada pareto 80/20 mówi, że interesuję Was tylko 20% mężczyzn w społeczeństwie. To oznacza, że +/- około 50% mężczyzn nie jest wgl w żaden sposób postrzeganych jako mężczyzn, a wręcz ludzi przez 99% kobiet. Jeśli coś lepszego,
  • Odpowiedz
@xena_x: "Szkoda mi tych kobiet samotnych matek które są wyśmiewane na tinderze, bo samotnie wychowują dziecko.

Kobiety powinny być równie bezduszne jak mężczyźni. "
Równie dobrze kobiety mogłyby robić seksy po ślubie. Kiedyś tak świat działał i ludzie jakoś wytrzymywali. Taki Alonzo codziennie inna pannę z tindera odwiedza a jak cos się przytrafi to ucieka do mamusi xd.
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne jak można zarzucać komuś, że ze względu na bycie kobietą nie ma poczucia odpowiedzialności, jednocześnie zabierając z płci męskiej jakąkolwiek odpowiedzialność za spłodzenie dziecka? Czy ty widzisz co ty napisałeś? Ja wiem, że xena nie ma dobrego PR, ale taki wysryw jaki stworzyłeś jest wręcz godny podziwu.

Trochę mi ciebie szkoda skoro zakładasz, że mężczyźni są takimi retardami, że wkładają we wszystko co tylko sie na to zgodzi i nie
  • Odpowiedz
@xena_x: problem jest dość złożony

- jeśli kobiety miałby możliwość zostawiania swoich dzieci bez konsekwencji to nie wchodziłyby w żadne związki, no i wybierałyby za partnerów seksualnych tylko topkę facetów nawet totalnych kretynów ale ładnych dla oka (już to się dzieje bo jest niedobór kobiet w wieku reprodukcyjnym) no i byłoby coraz mniej związków

- kto te dzieci miałby utrzymywać wtedy? (jeśli ściągali by z kobiet z wypłat 1000 zł/msc za dzieciaka i z ojca do 18 roku życia to jak najbardziej jestem za) bo wtedy ograniczyło by to liczbę niechcianych dzieci, bo baby mało zarabiają więc na za dużo sobie by nie pozwoliły
  • Odpowiedz
@spiritoo: Tyle gadania o tym, że gdy kobieta daje anonimowemu beżowcowi albo innemu murzynowi, to odpowiedzialność tego samca jest zerowa, a ty przyszłaś cała na biało i znowu #!$%@? od nowa o tym samym.

Do tego odkryłaś amerykę, że przeciętni beżowi i murzyni wydupczą ABSOLUTNIE wszystko, bo bliżej im do psa, brawo.

Dramat.

Tak, bój się swojego losu, gdy dajesz dupy anonimowym dziwacznym egzotykom spod ciemnej gwiazdy, co w tym
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne a teraz to jednak dotyczy tylko beżowych, dobre. Czyli nie odpowiedziałeś na moje pytanie odnośnie OGÓŁU mężczyzn, samemu pisząc o ogóle kobiet. Z mojej strony to wszystko, dostałam odpowiedź na to z jakim geniuszkiem mam do czynienia.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: "no tak a faceci będą grzecznie czekali "
Gdyby kobiety się szanowały to tak by wyglądało. Co za wybór by mieli? Myślisz, że każdy mężczyzna marzy o korzystaniu z dźwiek? Ci których na tinderze spotykasz pewnie tak, ale na tym świat się nie kończy.
  • Odpowiedz
  • 0
@xena_x: oczywiście byle by uniknąć odpowiedzialności. Kto rozkłada nogi? Kto wybiera partnera? Laska, to teraz niech chowa bękarta. A jak nie chce żeby facet uciekł jak się okaże że dzieciak w drodze to niech nie szuka chada, bad Boya tylko wybierze gościa którego sfriendzowała bo tacy trafiają do tej szufladki że są zbyt dobrzy dla niej. Albo najlepiej niech jakiegoś przegrywa z piwnicy sobie wybierze, ten to na bank jej
  • Odpowiedz
@Tony47: a facet nie wybiera partnerki? XD co ma piernik do wiatraka

Wy faceci się zapieracie rękami i nogami by uniknąć odpowiedzialności za wszystko i jednocześnie stosujecie tak prymitywną manipulację, by wymusić na kobietach branie odpowiedzialności za siebie i za was.

Nie. Tak już nie
  • Odpowiedz
Albo najlepiej niech jakiegoś przegrywa z piwnicy sobie wybierze, ten to na bank jej nie oleje

@Tony47:

Szanujmy się xD chcemy kogoś kto nas kocha za naszą wyjątkowość a nie jest z nami z wdzięczności bo żadna nigdy go nie chciała ale ta jedna się trafiła co mu dała powąchać pieroga i tylko dlatego z nią siedzi xD
  • Odpowiedz