Aktywne Wpisy
Maurelius +191
W nocy doszło do wycieku API portalu X (dawnego Twittera), którego właścicielem od pewnego czasu jest Elon Musk.
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
thorgoth +203
Pamiętacie typa który rozkręcił inbę bo przyszedł do mbanku 5 minut przed zamknięciem placówki i nie pozwolili jaśnie panu założyć konta?
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Nie rozumiem altruizmu tych samotnych matek które wychowują dziecko gacha który się ulotnił. Dla mnie byłoby to obrzydliwe.
Dla równowagi kobieta powinna oddać jego dziecko do adopcji. Jeśli nie płaci alimentów, nie ma z nim kontaktu, to kobieta nie powinna poświęcać siebie na wychowanie jego dziecka.
Szkoda mi tych kobiet samotnych matek które są wyśmiewane na tinderze, bo samotnie wychowują dziecko.
Kobiety powinny być równie bezduszne jak mężczyźni. Skoro ojciec dziecka się ulatnia, to kobieta oddaje dziecko do adopcji, bo nie powinna sama wychować jego dziecka. Bez dziecka będzie miała łatwiej znaleźć nowego chłopa i założyć nową rodzinę, a jak ma dziecko z poprzedniego związku to nikt jej nie zechce.
#rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #zwiazki #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow
@xena_x: Znasz sprawę tylko z jednej strony.
Umawiałaś się z samotnymi matkami? Bo ja tak. Jedna mnie zdradzała, a druga miała takie irracjonalne wymagania, że dalsza znajomość nie miała
Kobiety powinny być równie bezduszne jak mężczyźni. "
Równie dobrze kobiety mogłyby robić seksy po ślubie. Kiedyś tak świat działał i ludzie jakoś wytrzymywali. Taki Alonzo codziennie inna pannę z tindera odwiedza a jak cos się przytrafi to ucieka do mamusi xd.
Trochę mi ciebie szkoda skoro zakładasz, że mężczyźni są takimi retardami, że wkładają we wszystko co tylko sie na to zgodzi i nie
- jeśli kobiety miałby możliwość zostawiania swoich dzieci bez konsekwencji to nie wchodziłyby w żadne związki, no i wybierałyby za partnerów seksualnych tylko topkę facetów nawet totalnych kretynów ale ładnych dla oka (już to się dzieje bo jest niedobór kobiet w wieku reprodukcyjnym) no i byłoby coraz mniej związków
- kto te dzieci miałby utrzymywać wtedy? (jeśli ściągali by z kobiet z wypłat 1000 zł/msc za dzieciaka i z ojca do 18 roku życia to jak najbardziej jestem za) bo wtedy ograniczyło by to liczbę niechcianych dzieci, bo baby mało zarabiają więc na za dużo sobie by nie pozwoliły
Do tego odkryłaś amerykę, że przeciętni beżowi i murzyni wydupczą ABSOLUTNIE wszystko, bo bliżej im do psa, brawo.
Dramat.
Tak, bój się swojego losu, gdy dajesz dupy anonimowym dziwacznym egzotykom spod ciemnej gwiazdy, co w tym
Gdyby kobiety się szanowały to tak by wyglądało. Co za wybór by mieli? Myślisz, że każdy mężczyzna marzy o korzystaniu z dźwiek? Ci których na tinderze spotykasz pewnie tak, ale na tym świat się nie kończy.
@AaronNoseberg:
Jak jesteś taki wyszczekany i przemądrzały, to powiedz, jakich ja mężczyzn na tinderze spotykam?
Wy faceci się zapieracie rękami i nogami by uniknąć odpowiedzialności za wszystko i jednocześnie stosujecie tak prymitywną manipulację, by wymusić na kobietach branie odpowiedzialności za siebie i za was.
Nie. Tak już nie
@Tony47:
Szanujmy się xD chcemy kogoś kto nas kocha za naszą wyjątkowość a nie jest z nami z wdzięczności bo żadna nigdy go nie chciała ale ta jedna się trafiła co mu dała powąchać pieroga i tylko dlatego z nią siedzi xD