Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
PedzacaGuma +60
Może niepopularny wpis dziś, ale moim zdaniem:
1. Największymi patriotami są ludzie pracujący i uczciwie płacący podatki w tym kraju
2. Zdrajcami i wyzyskującymi naszą ojczyznę są ludzie którzy omijają płacenie podatków, kombinując i okradając przy okazji Państwo (czyli nas samych) i żyjący z zasiłków. Ci którzy śmiało do pracy mogą pójść, a nie idą bo Państwo wystarczająco daje np. na a-----l.
I
1. Największymi patriotami są ludzie pracujący i uczciwie płacący podatki w tym kraju
2. Zdrajcami i wyzyskującymi naszą ojczyznę są ludzie którzy omijają płacenie podatków, kombinując i okradając przy okazji Państwo (czyli nas samych) i żyjący z zasiłków. Ci którzy śmiało do pracy mogą pójść, a nie idą bo Państwo wystarczająco daje np. na a-----l.
I

- jak np. jest ta gwarancja 7 letnia, to co ona oznacza tak naprawdę. Ze jak mi po 5 latach w tym aucie padnie rozrząd, akumulator, turbina, to odstawiam to do ASO i naprawiają to za darmo w ramach gwarancji?
- żeby utrzymać tą gwarancję to pewnie co roku jakiś przegląd w ASO konieczny, ile to kosztuje średnio - z 1000 pln ?
- jakie są jakieś "ukryte" koszty/zagrożenia finansowe przy kupnie takiego nowego auta?
rozglądam się za czymś w okolicach 120k-150k
#motoryzacja #samochody #kupautozmikro
@robert-nowak-14289: To zależy
Jeśli chodzi o serwisy to ja sam dla siebie robiłem raz w roku full przegląd, ale równocześnie do tego zobowiązywała mnie również umowa