Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +421
Anthony Napolitano - skąd oni biora te imiona i nazwiska? Przecież to brzmi jak chłop byłby jakimś aktorem p---o filmów gejowskich z lat 90 :D nie wierze ze po rodzicach się tak nazywa
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
FeniFikerr +15
Takie coś było pjte nie pierwszy raz wczoraj i jakie to jest CUDO! k---a, wstaję normalnie przed 6:00 tak jak przez cały tydzień i 0 kaca, nie ma Sahary w ryju... Normalnie najlepsza w---a ever. #wodka #a-----l #pijzwykopem
I ile kosztuje takie coś?
Próżność i głupota ludzka byleby się pokazać mnie nigdy nie przestanie zadziwiać (⌒(oo)⌒)
Jest tyle lepszych sposobów na wydanie takiej wolnej kwoty...
Ale może to ja jestem dziwny, bo wszystko traktuję w kontekście użytkowym, a nie ozdobnym czy prestiżowym.
Już bym wolał rozwalać kasę na jakieś igrzyska dla ludzi by się poniżali za hajs z nieba i startowali w różnych konkurencjach na ten przykład niż ładować wolne środki w
Odpowiedź brzmi tak:
@Tytanowy_Lucjan: Jakich?
@moll: Może za 300 lat, jeżeli dany model był z jakiegoś powodu rzadki (aha i uważaj w międzyczasie, żeby nie zniszczyć).
@Tytanowy_Lucjan: bzdura, jeśli wartość kruszców jest wysoka to jak najbardziej jest to lokata kapitału. Pytanie tylko jaką marżę sobie złotnik narzucił. Np. takie obrączki. Można kupić najtańsze, można kupić srebrne, można kupić złote niskiej próby i bez kamieni. A można
Komentarz usunięty przez autora