Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +83
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

#3dsmax #szkolenie #kursy
@Greggi: nawet jak nie skam to nie warte pieniedzy
Dziękujemy za poświęcony czas na napisanie tej opinii. Jesteśmy autoryzowanym partnerem Autodesk od maja 2024 roku. Przez 12 lat pracowaliśmy bardzo intensywnie, aby osiągnąć to partnerstwo.
Jesteśmy jedną z nielicznych firm, które spełniają rygorystyczne standardy jakości ustalone przez Autodesk. Teraz szkolenie z nami to międzynarodowa gwarancja jakości i rozwoju, która pomoże Państwu osiągnąć szybsze rezultaty i stać się znacznie pewniejszym graczem na rynku wizualizacji 3D! Działamy na rynku
Tylko jak wyszukiwałeś, to jak wpisywałeś miasto, to obok jest rubryka państwo która się automatycznie wypełnia " Lesser Poland Voivodeship" co de facto jest województwem, tylko źle przetłumaczone. I jak to usuniesz po pokazuje się więcej partnerów w tym Visual 360.
źródło: IMG_6888
Pobierzźródło: Screenshot_2
Pobierzhttps://www.autodesk.com/support/partners/visual-360/2490